„Capital Mill“ buhalterinė apskaita ir finansų valdymas

Iššūkis

2008 metais įkurta estų investicijų į nekilnojamąjį turtą valdymo bendrovė Capital Mill“ aktyviai investuoja į komercinės paskirties nekilnojamojo turto projektus Lietuvoje, Latvijoje ir Estijoje.  Baltijos šalyse bendrovė iš viso valdo 11 įmonių, 2 prekybos centrus, 2 biurų centrus, 3 logistikos centrus, kuriuose plotus nuomojasi 100 nuomininkų.

Nuo 2013 metų „Newsec“ bendrovei „Capital Mill“ teikia buhalterinės apskaitos ir finansų valdymo paslaugas.

Klientas
Įmonių grupė „Capital Mill“
Paslauga
Buhalterinė apskaita ir finansų valdymas
Vieta
Vilnius, Lietuva
Statusas
Paslauga teikiama nuo 2013 m.

Sprendimas

„Newsec“ specialistai klientui teikia ne tik individualius apskaitos sprendimus, bet ir užtikrina patikimą aptarnavimą bei profesionalias konsultacijas.  Be to, bendrovė klientui garantuoja vidaus procesų kokybės kontrolę, savalaikį finansinių ataskaitų pateikimą, galimybę naudotis pažangiausia buhalterinės apskaitos ir verslo valdymo sistema.

 

Klientui teikiamos buhalterinės apskaitos ir finansų valdymo paslaugos apima: buhalterinę apskaitą pagal VAS, nuomos sutarčių administravimą, komunalinių ir kitų eksploatacinių išlaidų skaičiavimą, skolų monitoringą, finansų valdymą ir ataskaitas, konsolidavimą, finansinių rodiklių analizę, vidaus procesų kontrolę ir sąnaudų valdymą per dokumentų valdymo sistemą.

Irmantas Degutis

„Newsec“ – motyvuota profesionalų komanda. Mums svarbu bendradarbiauti su tais, kurių vertybės ir požiūris sutampa su mūsų verslo pamatiniais principais – efektyvumas, novatoriškas mąstymas, skaidrumas ir verslo etika. Dirbame su geriausiais!”​

UAB „Capital Mill“ vadovas Lietuvoje

Irmantas Degutis

Rezultatas

Newsec“ šios įmonių grupės apskaitą vykdė nuo 2013 iki 2016 m. Po 2 metų pertraukos (išbandęs vidinio buhalterio paslaugą bei kitus išorės tiekėjus) klientas sugrįžo į „Newsec“. Džiaugiamės, kad mūsų sukaupta patirtis NT srityje ir profesionali komanda tapo esminiais kriterijais, dėl kurių klientas vėl pasirinko mūsų teikiamą paslaugą.

Ingrida Vaitkevičė
Apskaitos grupės vadovė
i.vaitkevice@newsec.lt +370 615 17969