Verslo centras Panevėžyje

Iššūkis

Komercinio nekilnojamo turto pardavimui metas nebuvo palankus – pasaulinė pandemija, kurios įtakota investuotojai susilaikė nuo investicijų ir laukė palankesnio meto ir kainų mažėjimo. Turtas nebuvo nuomojamas, todėl buvo sudėtingiau nei įprastai surasti investuotoją, kurio negąsdintų 2 140,73 kv. m ploto 4 aukštų pastatas, kuris yra be nuomininko ir negeneruoja nuomos pajamų. Parduodamas objektas yra Panevėžyje, kur paprastai NT investuotojų interesas yra mažesnis nei didžiuosiuose Lietuvos miestuose.

Paslauga
Komercinio turto pardavimas
Vieta
Panevėžys, Lietuva
Statusas
Įgyvendintas

Sprendimas

„Newsec“ išnaudojo savo sukauptą patirtį ir turtą pasiūlė įsigyti investuotojų bazėje esantiems tiksliniams pirkėjams, kurie nuolat domisi įvairiais projektais, investicinėmis ir vystymo galimybėmis.

Karantinas – buvo palankus metas atnaujinti duomenų bazę, pasidomėti, ko ieško pirkėjai, kas juos domina esamu momentu. Tokiu būdu buvo rasti  potencialūs objekto pirkėjai, kuriems aktualus parduodamas objektas.

„Ačiū ,,Newsec” už tarpininkavimą surandant konstruktyvų ir operatyvų pirkėją. Nors ir teko per atostogų metą – vasarą paplušėti, kad įvyktų pardavimas, tačiau, matyt, dėl šių aplinkybių ir turime puikų rezultatą.”

UAB ,,Northern Horizon Capital” Nekilnojamojo turto valdytoja

Laura Kurtinaitytė

Rezultatas

Suradus kelis objekto interesantus buvo gauti kainų pasiūlymai objekto įsigijimui. Sandoris buvo sudarytas su didžiausią kainą ir geriausias pirkimo-pardavimo sąlygas pasiūliusiu pirkėju.

Jurgita Ragaišė
Tarpininkavimo grupės vadovė Lietuvoje
j.ragaise@newsec.lt +370 659 66808