„Newsec“ pasirašė sutartį su „Citadele“ grupe dėl turto pardavimo e-aukcionuose

„Newsec“ pasirašė sutartį su „Citadele“ grupe dėl turto pardavimo e-aukcionuose

Tarptautinė nekilnojamojo turto konsultacijų bendrovė „Newsec“ bendradarbiaus su „Citadele“grupe ir rūpinsis šios grupės valdomo nekilnojamojo turto (NT) Panevėžyje pardavimu e-aukciono būdu. Pirmo aukciono metu š. m. gruodžio 10 dieną bus parduodamas šalia Panevėžio įsikūręs viešbutis „Šermutas“ ir su juo besiribojantys 3 sklypai. Pradinė parduodamo viešbučio kaina – 1,1 mln. eurų neįskaitant PVM, o šalia esančių komercinės paskirties sklypų kaina – 2,8 mln. eurų, neįskaitant PVM.

Parduodamo pastato plotas – 2.8 tūkst. kv. m, kartu su nuosavybės teise valdomu 2.5 ha ploto žemės sklypu. Trijų žvaigždučių viešbutis siūlo 33 kambarius bei 3 modernias konferencijų sales, galinčias sutalpinti 250 svečių, komplekse taip pat veikia restoranas ir greito maisto kavinė.

Parduodamas viešbutis įsikūręs netoli Panevėžio (8 km nuo centro), šalia vienos judriausių (14 tūkst. automobilių per parą) Via Baltica automagistralės ir Panevėžio aplinkkelio sankryžos. Dėl rekonstruoto Panevėžio aplinkkelio Panevėžio rajonas taps dar patrauklesnis verslui. Netoli aplinkkelio įsikūrusios UAB „Palink“, įdarbinusi ne vieną šimtą žmonių, UAB „Dominari“ ir kitos stambios bei smulkesnės rajono įmonės. Taip pat laukiama ir suplanuoto „Rail Baltica“ greitojo traukinio vėžių projekto įgyvendinimo.

„Viešbutis yra puiki investicija – veikiantis ištisus metus, moderniai įrengtas pastatas, generuoja pajamas ne tik iš viešbučio veiklos, bet ir iš konferencijų bei užsakomųjų renginių. Iš dalies tai lemia palanki lokacija – objektas yra šalia Šilagalio dviejų lygių sankryžos, kur susilieja į Kauną, Vilnių, Panevėžį, Šiaulius ir Rygą vedantys keliai. Taip pat viešbutis yra pusiaukelėje keliaujant iš Talino į Varšuvą ar iš Vilniaus į Rygą – Panevėžio rajonas yra išskirtinis savo patogia geografine padėtimi. Taip pat aukciono metu bus siūloma įsigyti su viešbučio teritorija besiribojančius sklypus, kuriuos būtų galima panaudoti komercinių objektų statybai“, – teigia Jurgita Šilaikytė, „Newsec“ tarpininkavimo grupės vadovė.

Greta viešbučio parduodami trys (du po 15 ha ir vienas 5 ha ploto) esantys komercinės paskirties žemės sklypai. Remiantis detaliaisiais planais, sklypuose galima statyti iki 17 m aukščio pastatus (užstatymo tankis – 0.46, o intensyvumas – 1.84), su nutiestais privažiavimais ir atvestomis komunikacijomis. Vertinant strateginę sklypų lokaciją, automagistralės ir aplinkkelio kaimynystę, jie ypač tinka pramonės bei logistikos objektų statybai.

Pastatas ir su juo besiribojantys sklypai bus parduodami viešojo elektroninio aukciono būdu platformoje www.newsecaukcionai.lt. Pradinė visų objektų kaina – 3,9 mln. eurų neįskaitant PVM. Registracija į aukcioną prasideda lapkričio 9 d., baigiasi – gruodžio 10 dieną. Aukcionas vyks gruodžio 10 dieną.


Tam, kad galėtume užtikrinti tinkamą svetainės veikimą, naudojame būtinuosius slapukus. Be šių slapukų, taip pat norėtume nustatyti ir analitinius bei reklaminius slapukus, kad, įsimindami jūsų nuostatas ir pakartotinius apsilankymus, galėtume jums suteikti aktualiausią patirtį. Paspausdami „Priimti“ jūs sutinkate, kad būtų naudojami visi nebūtinieji slapukai. Galite pasirinkti, kokius slapukus naudoti, ir daugiau sužinoti apsilankę mūsų Slapukų politikos puslapyje.