„Newsec“ žengia į Latviją su turto valdymo paslauga

„Newsec“ žengia į Latviją su turto valdymo paslauga

Tarptautinė nekilnojamojo turto (NT) konsultacijų bendrovė „Newsec“ stiprina savo pozicijas turto valdymo srityje ir pradeda teikti turto valdymo paslaugas Latvijoje. Pirmasis klientas – automobilių importuotojas Baltijos šalyse, Suomijos įmonė „Bassadone Group“.

„Newsec“ turi sukaupusi reikšmingą turto valdymo patirtį Lietuvoje ir užtikrintai plečiasi į kitas šalis, kuriose taikys gerąsias praktikas, įgytas valdant tokių tarptautinių ir vietinių įmonių kaip „Telia“, „Vičiūnai group“, „Eften Capital“, „REInvest“, „Deka Immobilien“ nekilnojamąjį turtą.

„Lietuvoje šiuo metu valdome 59 komercinius objektus, kurių plotas siekia 620 tūkst. kv. m, o komandoje dirba 52 profesionalai, kurie yra atsakingi už komercinių objektų valdymą ir jų vertės didinimą. Mūsų teikiamų turto valdymo paslaugų kokybę užtikrina ISO standartai, kurie klientams suteikia dar daugiau garantijų vadybos ir aplinkosaugos srityse. Kartu su nauju klientu pasipildė ir vietinė „Newsec“ Latvija komanda, turinti tiek komercinių, tiek techninių kompetencijų turto valdyme. Turėdami tokį patirties ir specialistų bagažą nedvejodami žengiame į Latvijos rinką, siūlydami aukščiausios kokybės paslaugas“, – teigia Rida Kalvaitienė, „Newsec“ turto valdymo paslaugų grupės vadovė Baltijos šalyse Rida Kalvaitienė.

Pasak jos, ilgametę patirtį turintys turto valdymo ekspertai kuria pridėtinę vertę NT savininkui. Klientams nebereikia rūpintis kasdiene NT priežiūra, santykiais su nuomininkais, techninės pastato dalies administravimu, santykiai su tiekėjais bei valstybinėmis institucijomis. Tai reikalauja nemažai laiko ir specifinių kompetencijų. Šį poreikį puikiai iliustruoja ir „Newsec“ sutartis su „Bassadone Group“, kurių pagrindinė veikla yra naujų automobilių pardavimas.

„Bassadone Group“ Baltijos šalyse veikia nuo 1996 metų ir sėkmingai plečiasi. Latvijoje įmonė importuoja „Citroën“, „Hyundai“, „Isuzu“, „Peugeot“, „Suzuki“ ir „SsangYong“ automobilius. Rudenį tarptautinė bendrovė Rygoje atidarys naują daugiau nei 7 tūkst. kv. m ploto automobilių saloną, kurio valdymą patikės „Newsec“.