X

Lapėno namas

Kęstučio gatvė 38, Kaunas

Tipas Biurai
Pastato klasė A
Bendras pastato plotas 2.313 (kv. m)
Bendras aukšto plotas 300 (kv. m)
Nuomojamas plotas 150-450 (kv. m)
Nuomos kaina per mėn. 10 EUR/kv. m
Parkavimo vietų skaičius 50
Galimas įsikėlimas Q3, 2022
Rekonstrukcijos metai 2020
Objekto išskirtinumas
  • Nuomojamos patalpos Kęstučio gatvėje, istoriniame Lapėno name, kuriame pajausite prabangos ir istorijos jausmą. Projektuotas to laiko gerai žinomo architekto F. Vizbaro.
  • Pastatą sudaro 6 aukštai, rūsys ir antstatas. Antstate įrengtas prestižinis 100 kv.m. biuras su 200 kv. m. lauko terasa iš kurios atsiveria panoraminis vaizdas į Kauno centra ir Nemuno salą. Pastatas rekonstruotas laikantis paveldo reikalavimų ir išlaikant kultūrinį paveldą.
  • Pastate atkurtas istorinis liftas. Pirmąjame aukšte gali įsikurti prekybinės arba paslaugas teikiančios įmonės. Puikus matomumas nuo gatvės.
  • Objektas unikalioje Kauno centro vietoje, kapitaliai sutvarkytoje Kęstučio gatvėje, kuri pasižymi ne tik unikaliais istoriniais pastatais, bet naujais išvystytais arba dar vystomais projektais. Kaimynystėje išvystyti projektai: Magnum, Arka, Sqveras verslo centrai.
Vieta mieste
  • Objektas yra centrinėje miesto dalyje, todėl nesunkiai pasiekiamas iš visų miesto rajonų tiek nuosavu automobiliu, tiek viešuoju transportu – šalia yra autobusų stotelė.
  • Laisvės alėja pasižymi intensyviu ir gausiu pėsčiųjų srautu, o Kęstučio gatvė visiškai išvystyta infrastruktūra su gausiu automobilių, bei viešojo transporto srautu, taip pat naujais dviračių takais.
  • Netoliesi įsikurę visi Lietuvos bankai, teismai, restoranai, viešbučiai.

Kainos pateiktos be PVM

Kontaktai

Susisiekti

Prenumeruokite naujienlaiškį apie naujus komercinius objektus

Patalpos šiame pastate

Panašūs objektai

Atsisiųsti PDF brošiūrą

Tam, kad galėtume užtikrinti tinkamą svetainės veikimą, naudojame būtinuosius slapukus. Be šių slapukų, taip pat norėtume nustatyti ir analitinius bei reklaminius slapukus, kad, įsimindami jūsų nuostatas ir pakartotinius apsilankymus, galėtume jums suteikti aktualiausią patirtį. Paspausdami „Priimti“ jūs sutinkate, kad būtų naudojami visi nebūtinieji slapukai. Galite pasirinkti, kokius slapukus naudoti, ir daugiau sužinoti apsilankę mūsų Slapukų politikos puslapyje.