X

K29

Konstitucijos pr. 29

Tipas Biurai
Pastato klasė A
Bendras pastato plotas 14.500 (kv. m)
Bendras aukšto plotas 2.150 (kv. m)
Nuomojamas plotas 400-800 (kv. m)
Nuomos kaina per mėn. 16 EUR/kv. m
Parkavimo vietų skaičius 560
Galimas įsikėlimas Q3, 2022

Objekto išskirtinumas

  • Išskirtinės architektūros, modernus ir ryškus K29 verslo centras - sukurtas žmonėms. 
  • Visos erdvės pasižymi praktiška, funkcionalia geometrija, kuri formuoja  šiuolaikišką ir tvarią darbo aplinką.  
  • Pažangūs projektavimo ir interjero sprendimai padeda užtikrinti akustinį vidaus erdvių komfortą, sulaiko garsą ir sugeria triukšmą. 
  • Pastato interjeras sukurtas laikantis skandinaviško stiliaus tradicijų. Čia vyrauja jaukūs ir šilti atspalviai, naudojamos aukščiausios kokybės natūralios medžiagos bei jų deriniai. 
  • Efektyvų pastato energetinių resursų naudojimą užtikrina dvigubas fasadas ir išorinės žaliuzės. Patalpos vėsinamos šalčio sijomis, yra įdiegtos moderniausios automatinės vėdinimo, šildymo ir oro valdymo inžinerinės sistemos.

Vieta mieste

  • Verslo centras yra patogioje strateginėje vietoje - centriniame verslo rajone. Čia yra įsikūrusios stipriausios ir perspektyviausios Lietuvos įmonės, kurios yra valstybės ekonomikos variklis.
  • Iš verslo centro galime pasiekti svarbiausias ir būtiniausias vietas - bankus (Luminor, Swedbank, SEB), kavines ir restoranus (Fresh Post, Pankolis, kt.), viešbučius (Radisson Blu Hotel Lietuva), prekybos centrus (VCUP, Panorama), medicinos/švietimo įstaigas.
  • Nuo verslo centro galima lengvai pasiekti Vilniaus senamiestį privačiu transportu (per 10 minučių), Tarptautinį Vilniaus oro uostą (per 18 minučių, viešuoju transportu - per 25 minutes), autobusų ir geležinkelio stotis (per 16 minučių, viešuoju transportu - per 22 minutes).
  • Pusės kilometro spinduliu yra 7 viešojo transporto stotelės.
  • K29 yra įsikūręs ne tik strategiškai patogioje vietoje, bet ir patrauklioje - pro verslo centro langus matosi gražiausi Vilniaus vaizdai.

Kainos pateiktos be PVM

Kontaktai

Susisiekti

Prenumeruokite naujienlaiškį apie naujus komercinius objektus

Panašūs objektai

Atsisiųsti PDF brošiūrą

Tam, kad galėtume užtikrinti tinkamą svetainės veikimą, naudojame būtinuosius slapukus. Be šių slapukų, taip pat norėtume nustatyti ir analitinius bei reklaminius slapukus, kad, įsimindami jūsų nuostatas ir pakartotinius apsilankymus, galėtume jums suteikti aktualiausią patirtį. Paspausdami „Priimti“ jūs sutinkate, kad būtų naudojami visi nebūtinieji slapukai. Galite pasirinkti, kokius slapukus naudoti, ir daugiau sužinoti apsilankę mūsų Slapukų politikos puslapyje.