X

Liejyklos 8

Liejyklos g. 8

Tipas Biurai
Pastato klasė A
Bendras pastato plotas 1.837 (kv. m)
Bendras aukšto plotas 600 (kv. m)
Nuomojamas plotas 180 (kv. m)
Nuomos kaina per mėn. 21 EUR/kv. m
Parkavimo vietų skaičius 14
Galimas įsikėlimas Q2, 2022

Objekto išskirtinumas

  • Naujas ir modernus verslo centras įneš daugiau naujovių į Vilniaus senamiestį bei papildys naujais urbanistiniais sprendimais. 
  • Pastato pirmame aukšte numatomos maitinimo paskirties patalpos. Vidinis kiemelis taps jaukia restorano terasa.
  • Pastato antras ir trečias aukštai skirti biuro patalpoms. Kiekvienas gali funkcionuoti savarankiškai, esant poreikiui, gali būti pajungtos. Kiekviena patalpa turi savo poilsio zoną lauke – terasą arba balkonus, iš kurių atsiveria žavūs Senamiesčio vaizdai. Visos patalpos šviesios, gali būti išplanuotos pagal nuomininko funkcinį poreikį.
  • Pastate numatomi modernūs sprendimai – šiuolaikinis ir efektyvus patalpų šildymas, vėdinimas, kondicionavimas, numatytas liftas, kurio pagalba iš biuro patalpų bus galima patekti tiesiai į požeminę automobilių stovėjimo aikštelė.

Vieta mieste

  • Liejyklos g. 8 – prestižinė vieta, idealus susisiekimas su Senamiesčiu. Geras matomumas, įvairių komercinių ir gyvenamųjų namų kaimynystė, visiškai išvystyta miesto infrastruktūra ir susisiekimas.
  • Puikus susisiekimas iš bet kurios miesto vietos viešuoju transportu, automobiliu, dviračiu, paspirtuku ar pėsčiomis. Visas pagrindines Senamiesčio gatves – Pilies, Vokiečių, Vilniaus, Gedimino prospektą pasieksite per 5 - 15 minučių.
  • Patogus atvykimas iš/į autobusų ir geležinkelio stotį – 15 minučių viešuoju transportu, 13 minučių privačiu transportu. Oro uostas pasiekiamas per 18 minučių viešuoju transportu, 28 minučių privačiu transportu.
  • Patalpos yra šalia LR Prezidentūros, pro patalpų langus atsiveria Prezidentūros sodo vaizdai.

Kainos pateiktos be PVM

Kontaktai

Susisiekti

Prenumeruokite naujienlaiškį apie naujus komercinius objektus

Panašūs objektai

Atsisiųsti PDF brošiūrą

Tam, kad galėtume užtikrinti tinkamą svetainės veikimą, naudojame būtinuosius slapukus. Be šių slapukų, taip pat norėtume nustatyti ir analitinius bei reklaminius slapukus, kad, įsimindami jūsų nuostatas ir pakartotinius apsilankymus, galėtume jums suteikti aktualiausią patirtį. Paspausdami „Priimti“ jūs sutinkate, kad būtų naudojami visi nebūtinieji slapukai. Galite pasirinkti, kokius slapukus naudoti, ir daugiau sužinoti apsilankę mūsų Slapukų politikos puslapyje.