X

Baltic Hearts

Ukmergės g. 120

Tipas Biurai
Pastato klasė A
Bendras pastato plotas 10.500 (kv. m)
Bendras aukšto plotas 355-1.148 (kv. m)
Nuomojamas plotas 0 (kv. m)
Nuomos kaina per mėn. 12 EUR/kv. m
Parkavimo vietų skaičius 427
Galimas įsikėlimas Q4, 2021

Objekto išskirtinumas

  • Verslo centras Baltic Hearts yra aukšto efektyvumo A klasė biurų kompleksas, kurį sudaro trys identiški pastatai. Unikalūs architektūriniai sprendimai sukurti Ambraso architektų biuro. 
  • Efektyvus išdėstymo planavimas: racionali naudojamo ir grynojo ploto proporcija. Optimalus darbo vietų skaičiaus ir nuomojamo ploto santykis.
  • Energijos taupymas ir tvarumas. Baltic Hearts turi ypatingą fasadą, kuris praleidžia dienos šviesą, bet ne šilumą (mažesnės vėsinimo išlaidos, pastovi temperatūra žiemą). Erdvės neoficialiems susitikimams, pietums ar poilsiui žalioje verslo centro zonoje. Integruota pastato valdymo sistema užtikrina visišką autonomiją moderniai oro klimato sistemai, kurią galima reguliuoti kiekvienoje erdvėje. 

Vieta mieste

  • Prestižinė verslo lokacija – centrinis verslo rajonas pasižymi idealiu ir itin patogiu susisiekimu su senamiesčiu ir kitais miesto rajonais tiek nuosavu, tiek viešuoju transportu ar pėsčiomis, dviračiu, paspirtuku ir kt. 
  • Puikus matomumas nuo Ukmergės gatvės, įvairių komercinių ir gyvenamųjų objektų kaimynystė, pilnai išvystyta infrastruktūra.
  • Centrinis verslo rajonas pasižymi įvairių prekių ir paslaugų gausa: prekybos centrai, banka, restoranai ir kavinės, gydymo įstaigos, kultūrinės vietos, kt.

Kainos pateiktos be PVM

Kontaktai

Susisiekti

Prenumeruokite naujienlaiškį apie naujus komercinius objektus

Panašūs objektai

Atsisiųsti PDF brošiūrą