Komercinių patalpų nuoma

„Newsec“ tarpininkavimo komanda nuomotojams teikia visas su komercinio nekilnojamojo turto (biurų, prekybos, sandėliavimo, gamybos) nuoma susijusias paslaugas, įskaitant nuomos ir patalpų užimtumo strategijos kūrimą, nuomininkų paiešką, NT savininkų konsultavimą net labai ankstyvoje projekto vystymo stadijoje. Tarptautinė įmonių grupė padeda nuomininkams ir nuomotojams sutarti net ir lanksčias biuro nuomos sąlygas, rasti administracines patalpas augančiai įmonei, sudaryti trumpalaikes nuomos sutartis, kas ypač svarbu šių dienų kontekste.

Profesionalūs bendrovės darbuotojai dalyvauja kiekviename su nekilnojamojo turto nuoma susijusiame procese – nuo objekto pristatymo parengimo iki pat sutarties pasirašymo.

Didelę patirtį sukaupę ir NT rinkos informaciją valdantys „Newsec“ specialistai klientui padeda pasiekti maksimaliai efektyvius rezultatus minimaliomis laiko sąnaudomis ir taip padidinti valdomo turto vertę.

Visų paskirčių komercinių NT projektų nuomos koncepcijos, strategijos ir kainodaros parengimas, aktyvi nuomininkų paieška, bet kuriame komercinio NT segmente, konsultacijos rinkodaros klausimais.

Nuomos koncepcijos, strategijos ir kainodaros parengimas
Aktyvi NT objekto nuomininkų paieška, konsultacijos rinkodaros klausimais
Aktualios informacijos apie rinką teikimas, kliento konsultavimas
Kliento atstovavimas derybose dėl komercinių bei nuomos sutarties esminių sąlygų
Ataskaitų apie NT objekto nuomos procesą teikimas
1
komanda visose Baltijos šalyse
337
nuomos sandorių
279 tūkst.
kv. m išnuomoto ploto

Kada verta kreiptis į „Newsec“?

  • Kai norite išnuomoti savo nekilnojamąjį turtą ar norite pasikonsultuoti dėl nuomos galimybių
  • Kai ieškote naujo biuro, nes Jūsų įmonė auga ir reikia papildomo komercinio ploto ar svarstote atsinaujinti patalpas
  • Norint labiau pažinti Vilniaus biurų rinką
  • Norint sužinoti kokios yra biurų nuomos kainos, koks ofisas palankiausias darbuotojams, ar dėl COVID-19 pasikeitė biuro išplanavimas ir pan.

Ilgametę patirtį turintys „Newsec“ ekspertai suteikia išsamias konsultacijas kiekviename žingsnyje: tiek generuojant idėjas, tiek renkantis lokaciją ir jos efektyvumą, vertinant patalpų nuomos kainą. Sklandi ir papildomų rūpesčių nekelianti komercinių patalpų nuoma – sėkminga Jūsų įmonės plėtrai.

verslo centro „Quadrum“ nuoma

Kam naudinga konsultuotis su „Newsec“?

  • Prekybos ar paslaugų įmonėms, kurioms aktualus naujas modernus ar senesnis, bet nebrangus, efektyvus biuras Vilniuje
  • Besidomintiems komercinių patalpų nuoma ir norintiems palyginti jos kainas Vilniaus centre, Konstitucijos prospekte ar Laisvės prospekte
  • Norintiems sužinoti, kokie nauji verslo centrai statomi Naujamiestyje, kokius biurus galima išsinuomoti Žalgirio gatvėje

Kodėl būtent „Newsec“?

Tarptautinės įmonių grupės ekspertai puikiai išmano Šiaurės Europos rinką, pateikia sugeneruotą informaciją vienoje vietoje ir poreikius atitinkančius pasiūlymus. Jie įgyvendina kliento interesų pirmumo principą, užtikrina asmens duomenų saugumą, o atsiradus interesų konflikto tikimybei apie tai informuoja suinteresuotas šalis. Todėl biuro nuoma ar nuomininkų paieška tampa žymiai paprastesnė.

Biurų nuoma
Plačiau
Industrinių patalpų nuoma
Plačiau
Prekybos ir paslaugų patalpų nuoma
Plačiau

Naujo biuro kodas. Lankstumas.

Biurų lankstumas tapo pagrindiniu įmonių prioritetu ieškant naujų patalpų ar sprendžiant dėl nuomos sutarčių. Lankstumas planuojant biurų erdves ir jas pritaikant įmonių poreikiams, lankstumas derantis dėl nuomos ploto ir terminų, tapo vienu iš svarbiausių faktorių priimant sprendimus dėl verslo centro pasirinkimo.

Nežiūrint į pandemijos sukeltus darbo organizavimo pokyčius, bendrovės biurus tebelaiko svarbiu instrumentu įmonės kultūrai kurti, skatinti bendradarbiavimą bei pritraukti talentus.

Įgyvendinti projektai

NORDCURRENT GROUP biuras verslo centre WAVE
Klientas: UAB „Despecto“
Plotas: 7 500 kv. m
Vilnius, Lietuva
Plačiau
Verslo centras „QUADRUM“
Klientas: įmonių grupė „Schage“
Plotas: 39 000 kv. m
Vilnius, Lietuva
Plačiau
Verslo centras „UPTOWN PARK“
Klientas: UAB „Vilbra“
Plotas: 12 500 kv. m
Vilnius, Lietuva
Plačiau

Kontaktai

Turite klausimų? Susisiekite:

Jurgita Ragaišė
Tarpininkavimo grupės vadovė Lietuvoje
j.ragaise@newsec.lt +370 659 66808
*
*
*

Rinkos tyrimai ir analizė
Plačiau
Įmonės biuro priežiūra
Plačiau
Biurų įrengimas
Plačiau
Konsultacijos sandorių klausimais
Plačiau