X

Lapėno namas

Kęstučio gatvė 38, Kaunas

Type Office
Building class A
Size of the building 2.313 (sq. m)
Floor plate area 300 (sq. m)
Available space 150-450 (sq. m)
Rent price per month 10 EUR/sq.m
Parking places 50
Available from Q3, 2022
Reconstruction year 2020
Objekto išskirtinumas
  • Nuomojamos patalpos Kęstučio gatvėje, istoriniame Lapėno name, kuriame pajausite prabangos ir istorijos jausmą. Projektuotas to laiko gerai žinomo architekto F. Vizbaro.
  • Pastatą sudaro 6 aukštai, rūsys ir antstatas. Antstate įrengtas prestižinis 100 kv.m. biuras su 200 kv. m. lauko terasa iš kurios atsiveria panoraminis vaizdas į Kauno centra ir Nemuno salą. Pastatas rekonstruotas laikantis paveldo reikalavimų ir išlaikant kultūrinį paveldą.
  • Pastate atkurtas istorinis liftas. Pirmąjame aukšte gali įsikurti prekybinės arba paslaugas teikiančios įmonės. Puikus matomumas nuo gatvės.
  • Objektas unikalioje Kauno centro vietoje, kapitaliai sutvarkytoje Kęstučio gatvėje, kuri pasižymi ne tik unikaliais istoriniais pastatais, bet naujais išvystytais arba dar vystomais projektais. Kaimynystėje išvystyti projektai: Magnum, Arka, Sqveras verslo centrai.
Vieta mieste
  • Objektas yra centrinėje miesto dalyje, todėl nesunkiai pasiekiamas iš visų miesto rajonų tiek nuosavu automobiliu, tiek viešuoju transportu – šalia yra autobusų stotelė.
  • Laisvės alėja pasižymi intensyviu ir gausiu pėsčiųjų srautu, o Kęstučio gatvė visiškai išvystyta infrastruktūra su gausiu automobilių, bei viešojo transporto srautu, taip pat naujais dviračių takais.
  • Netoliesi įsikurę visi Lietuvos bankai, teismai, restoranai, viešbučiai.

Prices indicated without VAT

Contacts

Send a message

Subscribe to newsletter regarding new commercial products

Listings in this buildings

Similar objects

Download PDF brochure