X

Parduodamas vystymui tinkamas sklypas su prekybos centro projektu ir statybos leidimu Šiauliuose

Tilžės g. 233, Šiauliai, Šiaulių m. sav., Lietuva

Type Land plots
Purpose Residential

Parduodamas vystymui tinkamas sklypas su prekybos centro projektu ir statybos leidimu Šiauliuose

Pristatome išskirtinę investicinę galimybę Šiauliuose – 1,15ha dydžio sklypą šalia arterinės miesto gatvės su prekybos centro projektu ir statybos leidimu. Šis sklypas, esantis konkurencingoje komercinėje aplinkoje, kur jau veikia tokie žinomi prekybos centrai kaip Lytagra ir Ermitažas, yra ideali vieta naujam verslui. Vos už 300 metrų esantis prekybos ir pramogų centras Tilžė pritraukia papildomą lankytojų srautą, suteikdamas dar didesnį potencialą jūsų investicijai.

BENDRA INFORMACIJA:

  • Adresas: Tilžės g. 233, Šiauliai
  • Plotas: 1,1483 ha
  • Paskirtis: Kita
  • Naudojimo būdas: Komercinės paskirties objektų teritorijos


 VYSTYMO GALIMYBĖS:

Pagal statybos leidimą, sklype yra suprojektuotas dviejų aukštų prekybinis pastatas su automobilių stovėjimo aikštele. Sklypas yra strategiškai patogioje vietoje, vos kelios minutės nuo valstybinio magistralinio kelio A12, todėl susisiekimas yra patogus tiek viešuoju, tiek privačiu transportu.

Objekto privalumai:

  • Gautas statybos leidimas.
  • Perspektyvi lokacija Šiauliuose su puikiu susisiekimu ir geru matomumu.
  • Arterinė miesto gatvė Tilžės g. užtikrina didelį lankytojų srautą dėl šalia esančių daugiabučių gyvenamųjų namų, kur gyvena virš 30 tūkst. žmonių.

Numatomas objektas vystymui:

  • Bendras plotas: 9 000 kv.m
  • Aukštų skaičius: 2
  • Parkavimas: 330 vietų prie pastato
  • Pastato ypatybės: Suprojektuotas eskalatorius, sandėliavimo, buitinės patalpos, atitinkančios visus šiuolaikinius reikalavimus


Šiauliai – šiaurės Lietuvos širdis:

Šiaulių miestas garsėja turtinga istorija ir kultūra. Miestas traukia turistus tokiomis lankytinomis vietomis kaip Kryžių kalnas, „Auksinio berniuko“ saulės laikrodis, „Rūtos“ saldainių fabrikas ir šokolado muziejus, miesto katedra, bulvaras ir sporto arena. Šiauliuose yra daugiau nei 300 įdomių lankytinų vietų, o turistų skaičius kasmet auga.

Šiaulių apskrityje veikia apie 185 apgyvendinimo įstaigos, kurios pasižymi vienu stabiliausių ir aukščiausių numerių užimtumo rodiklių visoje Lietuvoje. Per šiltąjį metų laikotarpį apskrityje lankosi ir apsistoja nuo 25 000 iki 38 000 užsienio turistų per mėnesį, o šaltuoju laikotarpiu apie 20 000 užsienio turistų per mėnesį. Šiauliuose šiuo metu gyvena apie 102 000 registruotų gyventojų.

Prices indicated without VAT

Contacts

Ąžuolas Kazakevičius
a.kazakevicius@newsec.lt +370 620 87025

Send a message

Subscribe to newsletter regarding new commercial products

Similar objects

Download PDF brochure