X

Komercinės paskirties patalpos nuomai projekte ,,ATLAS"

B. Karvelio gatvė 14, Vilnius, Vilniaus m. sav., Lietuva

Type Retail
Building class A
Size of the building 21-562 (sq. m)
Build year 2023
Rent price per month 12-13,50 EUR/sq.m

NUOMOJAMOS KOMERCINĖS PATALPOS NAUJAME PROJEKTE ,,ATLAS"
Tai unikali galimybė įsikurti didžiausiame ,,co-living” komplekse Baltijos šalyse, adresu B. Karvelio 19!

Galimos dvieju tipų patalpos: 562 kv. m (galimas skaidymas per pusę) su atviromis erdvėmis ir iš viso 5 įėjimais, iš kurių 3 iš vidinio kiemo ir 2 iš B. Karvelio gatvės. Patalpas iš viso sudaro 527 kv.m bendro naudojimo ploto ir mažesnis 34,75 kv.m plotas. Taip pat, 121 kv. m patalpa (galimas skaidymas - 21/40/60 kv. m). Visos patalpos turi atskirtus įėjimus. Patalpos yra puikiai matomos ir atpažįstamos. Patalpos yra įrengtos daline apdaila, grindinys - išklotas plytelėmis. Taip pat, pastatas siūlo 320 automobilių stovėjimo vietų, su galimybė jas išsinuomoti. Klientams - nemokamai.


Naujasis „co-living“ projektas yra nuolat augančio „AeroCity“ aviacijos miestelio plėtros dalis. Aplink Eišiškių plentą, Dariaus ir Girėno gatvėje, vystomame rajone veikia 2 biurų pastatai, kurių viename nutupdytas tikras privatus lėktuvas, pilotų rengimo mokykla „BAA Training“, viešbutis „LOOP Hotel“. Per artimiausius kelis metus bus naujai suprojektuoti bei pastatyti dar keli modernūs pastatai. Miestelyje jau dabar veikia restoranai, viešosios susitikimų erdvės, sporto klubas.


PAGRINDINĖ INFORMACIJA
• Paskirtis: Prekybos;
• Siūlomas patalpų plotas: 21 - 562 kv. m;
• Statybos metai: 2023;
• Nuosava automobilių stovėjimo aikštelė;
• Energinė klasė: A++;
• Atsikraustymas į patalpas galimas Jums patogiu metu.


„Newsec“ komercinių patalpų nuomos komanda padės rasti jums tinkamiausią komercinio NT sprendimą – atsižvelgiame į Jūsų unikalius poreikius bei viziją. Specializuojamės nuomos srityse ir puikiai išmanome visą NT vertės grandinę. Susidomėjote? Kreipkitės ir „Newsec“ komanda padės Jums suderinti nuomos sutarties sąlygas ir užtikrinti sklandų įsikėlimą į patalpas.

Prices indicated without VAT

Contacts

Send a message

Subscribe to newsletter regarding new commercial products

Download PDF brochure