X

Išskirtinės erdvės pirmajame Lietuvos planetariume

J. Basanavičiaus gatvė 4, Vilnius, Vilniaus m. sav., Lietuva

Type Retail
Building class -
Parking places 5
Available space 767 (sq. m)

Reta galimybė Vilniaus istoriniame pastate – pirmasis Lietuvos planetariumas Senamiestyje, J. Basanavičiaus gatvėje.

Prestižinėje miesto dalyje įsikūrusiam objektui yra parengtas rekonstrukcijos projektas bei gautas statybų leidimas. Esant poreikiui, patalpos gali būti pritaikytos pagal nuomininko specifinius reikalavimus, užtikrinant, kad naujosios erdvės atitiktų moderniausius verslo poreikius. 

Objektas turintis aukštas lubas, plačius vitrininius langus ir 6 metrų aukščio kupolą su išsaugotomis istorinėmis freskomis suteikia unikalią ir įspūdingą aplinką. Tai galimybė erdves pritaikyti įvairiems verslo poreikiams, sujungiant istorinį žavesį su moderniais ir funkcionaliais sprendimais.

Išskirtinės architektūros planetariumą sudaro 767 kv. m ploto erdvės, kurios yra išsidėsčiusios per 3 aukštus. Patalpos gali būti nuomojamos kaip vienas didelis kompleksas arba padalintos į tris atskiras dalis: 235 kv. m, 218 kv. m ir 237 kv. m, kiekviena su atskirais įėjimais.

PAGRINDINĖ INFORMACIJA:
• Paskirtis: Prekybos, paslaugų, administracinė;
• Nuomojamų patalpų plotas, kv. m: 767 (yra galimybė plotus atskirti);
• Paruoštas rekonstrukcijos projektas ir gautas statybų leidimas;
• Parkavimas: Yra galimybė išsinuomoti parkavimo vietas už papildomą mokestį;

VIETA:
Greta MO muziejaus įsikūręs objektas randasi pačiame Vilniaus centre. Pastatą 1 km spinduliu supa reikšmingiausi Vilniaus objektai: Šv. Kazimiero bažnyčia, Vilniaus Rotušė, Lietuvos nacionalinė filharmonija ir Aušros vartai. Senamiesčio erdvės nuolat kinta ir keičiasi – šalia pastato, rekonstruojami Oskierų rūmai.

Kitas itin populiarias istorinės vietas, tokias kaip Vilniaus Katedra, lengvu žingsniu pasieksite per 15 minučių. Objektas yra šalia pagrindinių turistų lankytinų senamiesčio gatvių (Vokiečių, Vilniaus ir Pilies), kurios sukelia ne tik turistų, bet ir vietinių gyventojų judėjimo srautus.

PASTATO ISTORIJA:
Vilniaus planetariumas pirmą kartą duris atvėrė 1962 m. J. Basanavičiaus gatvėje, netoli buvusio kino teatro „Lietuva“ (dabar MO muziejus). Planetariume vyko įvairūs renginiai: žvaigždžių stebėjimo seansai, paskaitos apie astronomiją, edukacinės programos moksleiviams.

Prices indicated without VAT

Contacts

Send a message

Subscribe to newsletter regarding new commercial products

Download PDF brochure