X

Investicinis pasiūlymas – gydymo paskirties patalpos Senamiestyje, Vilniuje

Vilniaus g. 25, Vilnius, Vilniaus m. sav., Lietuva

Type Investment
Purpose Administrative
Size of the building 830,85 (sq. m)
Build year 1882
Reconstruction year 2009
Number of floors 3

Apie parduodamą objektą

Pristatomas parduodamas objektas – 830.85 m2 gydymo paskirties patalpos Vilniaus gatvėje, Senamiestyje. Šios, visiems gerai žinomos patalpos, išsidėsčiusios Senamiestyje Vilniaus gatvėje, kurios gali būti pritaikytas administracinės, komercinės ar gyvenamosios paskirties panaudojimui. Įrengtos patalpos yra itin šviesios, išsidėsčiusios istoriniame pastate antrame ir trečiame aukštuose, su atskiru įėjimu iš kiemo pusės ir bendru įėjimu iš Vilniaus gatvės pusės.

Kaimynystė

Šalia parduodamo objekto įsikūrę maitinimo, apgyvendinimo, administracines, kultūros ir kitas paslaugas veikiančios įmonės, ministerijos bei ambasados bei turistų traukos centrai: V18 Lietuvos Respublikos Krašto apsaugos ministerija, ARTIS Centrum Hotels, Šv. Kotrynos bažnyčia, Šv. Ignoto bažnyčia, Radvilų rūmai, Vasaros terasa, Lietuvos teatro, muzikos ir kino muziejus, Stiklių viešbutis, Vilniaus universitetas su Šv. Jonų bažnyčia ir kt.

Infrastruktūra

Objektas yra centrinėje miesto dalyje, todėl nesunkiai pasiekiamas iš visų miesto rajonų tiek nuosavu automobiliu, tiek viešuoju transportu – netoliese yra autobusų stotelė.

Objektas yra vos 1,6 km nuo autobusų ir geležinkelio stočių, Oro uostas patogiai pasiekiamas tiek nuosavu, tiek viešuoju transportu per 15 min. Centrinis verslo rajonas (Konstitucijos pr.) pasiekiamas per 9 min. Dauguma ministerijų ir kitų valdžios institucijų įsikūrusios senamiestyje, greitai pasiekiamos pėsčiomis ar transportu. Šalia objekto yra turistų lankytinos vietos ir pagrindinės senamiesčio gatvės (Vokiečių, Vilniaus, Pilies, Gedimino).

Vieta mieste

Parduodamas objektas yra Vilniaus senamiestyje – Vilniaus gatvėje, šalia Gedimino prospekto. Prestižinė, į UNESCO paveldą įtraukto, Vilniaus senamiesčio kaimynystė suteikia vietai išskirtinio patrauklumo, o visos pagrindinės senamiesčio gatvės - Pilies, Vokiečių, Gedimino prospektas - su restoranais ir prekybos vietomis, teatrais, galerijomis pasiekiami per 5 – 10 min. pėsčiomis.

Patogus pasiekiamumas:

  • Naujamiestis – 5 minutės automobiliu;
  • Geležinkelio stotis – 7 minutės automobiliu;
  • Vilniaus oro uostas – 10 minučių automobiliu;
  • Centrinis verslo rajonas – 10 minučių automobiliu;
  • Rotušė – 11 minučių pėsčiomis;
  • Aušros vartai – 16 minučių pėsčiomis;
  • Katedros aikštė – 8 minučių pėsčiomis;


Prices indicated without VAT

Contacts

Send a message

Subscribe to newsletter regarding new commercial products

Similar objects

Download PDF brochure