X

Verslo plėtros galimybė Šiauliuose, prekybos centre ,,Lyra"

Lyros g. 5A, Šiauliai, Šiaulių m. sav., Lietuva

Type Retail
Building class A
Size of the building 6.500 (sq. m)
Build year 2019
Parking places 80
Available space 60-500 (sq. m)
Rent price per month 8-15 EUR/sq.m

Pristatome unikalią verslo plėtros galimybę – Šiaulių mieste, didžiausiame mikrorajone, įsikūrusiame prekybos centre Lyra.

2019 metais duris atvėrė 6 500 m 2 ploto modernus turgus, siūlantis patogumus visiems lankytojams . Pastate įrengti eskalatoriai, krovininiai ir keleiviniai liftai . Ant pastato stogo – 1 000 m 2 terasa su lauko prekyba, dvi scenos įvairiems renginiams bei poilsio zonos pritaikytos tiek prekybos centro lankytojams, tiek nuomininkams.

Nuomojamos trys skirtingų plotų patalpos išsidėsčiusios skirtinguose pastato aukštuose. Galimos 60-300 m2 patalpos pirmame arba antrame pastato aukšte, o 500 m2 patalpa – trečiame. Patalpose yra galimybė turėti atskirus įėjimus. Patalpų išplanavimus galima lengvai keisti pritaikant patalpas Jūsų verslui.

Pastato aukštus jungia centre esantys eskalatorius ir liftas, o prekybos centro lankytojų ir darbuotojų patogumui yra įrengta požeminė automobilių parkavimo aikštele su 55 vietomis. Taip pat, šalia pastato yra 25 parkavimo vietos.


PAGRINDINĖ INFORMACIJA

• Paskirtis: Prekybos, paslaugų, administracinė, medicinos, gamybos, sandėliavimo;

• Nuomojamų patalpų plotai: 60 - 500 kv. m;

• Aukštų skaičius: 3;

• Parkavimas: 80 parkavimo vietų, patogus tiesioginis įvažiavimas iš pagrindinės gatvės;

• Būklė: Patalpos pilnai įrengtos ir gali būti pritaikytos pagal nuomininko konceptą;


VIETA

Objektas įsikūręs puikiai atpažįstamoje miesto lokacijoje – šalia pagrindinės ir didžiausią srautą turinčios Tilžės gatvės. Pastato strateginė vieta leidžia patogiai atvykti į Šiaulius bet kuria kryptimi – tiek nuo Kryžkalnio, tiek nuo Palangos, tiek Panevėžio ar Vilniaus krypties.

Objektas yra šalia Dainų bei Lieporių parkų, netoliese – didieji prekybos centrai „Akropolis“ ir PC „Arena“ bei kiti strateginiai ir traukos objektai.


„Newsec“ komercinių patalpų nuomos komanda padės rasti jums tinkamiausią komercinio NT sprendimą – atsižvelgiame į Jūsų unikalius poreikius bei viziją. Specializuojamės nuomos ir pardavimo srityse bei puikiai išmanome visą NT vertės grandinę. Susidomėjote? Kreipkitės ir „Newsec“ komanda padės Jums suderinti nuomos sutartis.

Prices indicated without VAT

Contacts

Send a message

Subscribe to newsletter regarding new commercial products

Download PDF brochure