X

Komercinės paskirties patalpos nuomai Vilniaus širdyje

Vilniaus g. 31, Vilnius, Vilniaus m. sav., Lietuva

Type Retail
Building class -
Build year 1940
Reconstruction year 2008
Available space 91 (sq. m)

VYKDOMAS KOMERCINIŲ PATALPŲ NUOMOS AUKCIONAS
Tai unikali galimybė įsikurti judriausioje Senamiesčio vietoje, adresu Vilniaus g. 31!

Nuomojamos patalpos yra puikiai matomos ir atpažįstamos, su atviromis erdvėmis ir iš viso 2 įėjimais (iš Vilniaus g. ir vidinio kiemo). Bendras patalpų plotas – 92 kv. m. Yra galimybė keisti patalpų išplanavimą. Patalpose yra įrengtos šildymo, vėdinimo ir kondicionavimo sistemos. Patalpos turi iš viso 3 vitrinas priešais Vilniaus g.

Vilniaus gatvė - ne tik centrinė, bet ir istoriškai įkvepianti vieta, apsupta kultūrinės vertės turinčių pastatų. Jos strategiškas išdėstymas leidžia pasiekti tiek miesto centre esančias verslo zonas, tiek pramogų sritis. Būtent čia verda miesto šventės, renginiai, festivaliai bei naktinis gyvenimas. Ypatingai didelis pėsčiųjų ir turistų srautas tampa puikiomis galimybėmis reklamuoti savo verslą ir pritraukti naujus klientus.

Daugiau nei 7 600 kv. m ploto restauruotame komercijos ir verslo centre Vilniaus 31 yra įrengti A klasės biurai, parduotuvės ir pramogų zonos.
Nuo 2023-ųjų vasaros pastatas priklauso ir yra valdomas Grinvest. Šiame pastate toliau tęsiama komercinių patalpų nuoma, artimiausiu metu numatyti bendri erdvių bei fasadų atšviežinimo darbai.

AUKCIONO PROCESAS:
✓ 02 22 – 03 04 – REGISTRUOJAMI PIRMINIAI INTERESANTAI. Dalyviams, norintiems dalyvauti aukcione, pateikiamos bendrosios nuomos sąlygos.
✓ 03 04 – 03 05 (iki 15.00) – RENKAMI AUKCIONO DALYVIŲ KOMERCINIAI PASIŪLYMAI. Aukciono dalyviai elektroniniu formatu pateikia komercinius pasiūlymus su siūloma nuomos kaina.
✓ 03 06 – GALUTINIŲ KAINŲ PASIŪLYMŲ SURINKIMAS. Dalyviai, pateikę aukščiausias kainas ir geriausias nuomos sąlygas, kviečiami aptarti tolimesnius veiksmus.
✓ 04 01 – SKELBIAMAS AUKCIONO LAIMĖTOJAS. Dalyvis, užbaigęs patalpų patikrinimą ir pateikęs aukščiausią kainą ir geriausias nuomos sąlygas, skelbiamas aukciono laimėtoju.

Dalyviai, norintys pateikti savo pasiūlymą, prašome susisiekti telefonu.

Prices indicated without VAT

Contacts

Send a message

Subscribe to newsletter regarding new commercial products

Download PDF brochure