X

Investicinis pasiūlymas – veikiantis viešbutis Klaipėdos mieste

Galinio Pylimo g. 16, Klaipėda, Klaipėdos m. sav.

Tipas Investiciniai
Paskirtis Viešbučių
Bendras pastato plotas 2.103,16 (kv. m)
Statybos metai 1994
Rekonstrukcijos metai 2014
Aukštų sk. 3

Parduodamas veikiantis 3 žvaigždučių viešbutis „BOHEMA“, įsikūręs Klaipėdos senamiestyje, vos už kelių minučių pėsčiomis nuo miesto centro ir už 2,4 km nuo Akropolio prekybos ir pramogų centro. Savo išskirtinai patrauklia vieta viešbutis sužavi daugelį svečių, kurie pasiilgę jaukumo, šiltos namų atmosferos, elegantiškos aplinkos. Viešbučio svečiams siūloma apsistoti dviviečiuose ir šeimos numeriuose, kuriuose yra televizoriai, rašomieji stalai, elektriniai virduliai bei vonios kambariai su dušais bei plaukų džiovintuvais.

Viešbučio svečių įvertinimo vidurkis Booking.com platformoje šiuo metu yra 8,5


Kodėl Klaipėda?

  • Klaipėda yra seniausias miestas Lietuvoje, kuris XIX amžiaus pradžioje laikinai buvo tapęs Prūsijos sostine ir turi vienintelį tokį XVI a. laikus menantis senamiestį, dėl tokios savo istorijos sulaukia didelio kiekio turistų ištisus metus.
  • Atvykę istorijos ir kultūros entuziastai vyksta į Pilies muziejų, kur pristatoma miesto raida, eksponuojami įvairūs archeologiniai radiniai, dokumentai, rekonstruoti XVII amžiaus kostiumai ir vienas senosios Klaipėdos simbolių – kelių šimtų metų senumo auksinis žiedas su brangakmeniu.
  • Jei atvykėliai nėra tokie istorijos ir kultūros entuziastai, savo laiką gali praleisti lankydamiesi Klaipėdos restoranuose, kavinėse, kurių čia gausu (Monai, Meridianas, Toli nuo klasikos ir t.t.)

SVARBU:

  • Klaipėdos regionas yra svarbiausias šalies transporto mazgas, jungiantis Vakarus ir Rytus. Regione vystomas jūrų ir vidaus vandenų, geležinkelių, kelių bei oro transportas. Tarptautiniu mastu, Klaipėdos regionas ribojasi su Latvijos Respublika šiaurėje, Baltijos jūra jungia Klaipėdos regioną su Lenkija, Vokietija, Danija, Švedija, Suomija, Estija ir Latvija.

Kainos pateiktos be PVM

Kontaktai

Susisiekti

Prenumeruokite naujienlaiškį apie naujus komercinius objektus

Panašūs objektai

Atsisiųsti PDF brošiūrą