X

Gamybos ir pramonės paskirties objektas su administracinėmis patalpomis Plungėje

Pramonės pr. 4K, Plungė, Plungės rajono savivaldybė

Tipas Investiciniai
Paskirtis Pramonės ir sandėliavimo
Bendras pastato plotas 21.692,50 (kv. m)
Sklypo plotas 3,4986 (ha)
Statybos metai 1971
Rekonstrukcijos metai 2008
Aukštų sk. 2

Parduodamas 21,7 tūkst. kv. m ploto gamybos paskirties pastatas su administracinėmis patalpomis, esantis 3,5 ha bendro ploto žemės sklype.

Pagrindinė informacija

  • Bendras pastato plotas: 21 692,50 kv. m 
  • Aukštų skaičius: 2
  • Pastato paskirtis: Gamybos, pramonės
  • Žemės sklypas: 3,4986 ha (žemės sklypas yra valdomas nuomos teise)
  • Kiti inžineriniai statiniai: Kiemo aikštelė, plotas 4 755 kv. m
  • Komunikacijos:  2MW elektros galia, dujinis šildymas

2008 metais atnaujintas ir rekonstruotas objektas yra geros fizinės būklės, prižiūrimas ir naudojamas pagal paskirtį. Pastatas gerai matomas nuo Pramonės prospekto.

Patalpos pritaikytos gamybos ir pramonės veiklai, jų lubų aukštis siekia 8,5 metro, patalpose yra sumontuoti pakeliami vartai bei tiltiniai kranai, galintys iškelti iki 12,5 tonų krovinį, yra metalo lakštų lenkimo staklės, įrengtos atskiros dažymo ir smėliavimo patalpos (1 962 kv. m) bei darbuotojų persirengimo ir pagalbinės patalpos. Pastato administracinė dalis (1 800 kv. m) suskirstyta kabinetais, įrengti san. mazgai, virtuvėlės, yra liftas. Prie pastato patogus privažiavimas sunkiasvoriu transportu. Šalia objekto įrengtos asfaltuotos automobilių stovėjimo aikštelės.

Šiuo metu dalis gamybinių patalpų (apie 7 000 kv. m) yra išnuomota keliems nuomininkams.

Plungės miesto infrastruktūra

Daug įvairių kompanijų tokių kaip: Vičiūnai, Litnaglis, Plungės baldai, Regila, Litspringas, Dotnuva Baltic, Žemaitijos grūdai ir kt. jau pasirinko Plungės miestą dėl itin patogios infrastruktūros.

Nuo parduodamo objekto vos 4 min. kelio iki Plungės geležinkelio stoties, 50 min. iki Palangos oro uosto, 1 val. iki Klaipėdos miesto.

Vieta mieste

Aplink parduodamą objektą yra išplėtota miesto infrastruktūra, inžinerinės komunikacijos. Šalia Plungės driekiasi vienas reikšmingiausių Lietuvos magistralinių kelių A11 (Šiauliai – Palanga), kuris 2015 metais buvo rekonstruotas. Vietovėje, kurioje yra parduodamas turtas, sukoncentruota didelė dalis pramonės įmonių bei komercinės paskirties pastatų. Tai pramoninė – komercinė Plungės miesto zona. Vietovė pasižymi intensyviu eismu, susiformavusi pramoninė infrastruktūra.

Galime pateikti daugiau informacijos. Jei turite klausimų, susisiekime!

Kainos pateiktos be PVM

Kontaktai

Susisiekti

Prenumeruokite naujienlaiškį apie naujus komercinius objektus

Panašūs objektai

Atsisiųsti PDF brošiūrą

Tam, kad galėtume užtikrinti tinkamą svetainės veikimą, naudojame būtinuosius slapukus. Be šių slapukų, taip pat norėtume nustatyti ir analitinius bei reklaminius slapukus, kad, įsimindami jūsų nuostatas ir pakartotinius apsilankymus, galėtume jums suteikti aktualiausią patirtį. Paspausdami „Priimti“ jūs sutinkate, kad būtų naudojami visi nebūtinieji slapukai. Galite pasirinkti, kokius slapukus naudoti, ir daugiau sužinoti apsilankę mūsų Slapukų politikos puslapyje.