X

Investicinė proga – parduodamas viešbutis „Vaivorykštė“!

Gytarių g. 25, Šiauliai, Šiaulių m. sav.

Tipas Investiciniai
Paskirtis Viešbučių
Bendras pastato plotas 2.877,19 (kv. m)
Sklypo plotas 0,4800 (ha)
Statybos metai 1994
Rekonstrukcijos metai 2017

Parduodamas viešbutis „Vaivorykštė“, kuris po 2017 m. atlikto remonto tapo moderniu ir efektyviu srautą generuojančiu objektu Šiauliuose, Gytarių g. 25. Šis keturių aukštų viešbutis su 42 patogiais kambariais suteikia galimybę apgyvendinti iki 80 svečių vienu metu. Kiekvienas kambarys yra įrengtas su visa reikalinga buitine technika ir patogumais, todėl puikiai tinka ilgalaikiam apgyvendinimui, tiek verslo keliautojams, tiek turistams.

Viešbutis yra gerai žinomas ir atpažįstamas Šiauliuose dėl savo išskirtinės vietos ir kokybiškų paslaugų. Jame rasite viską, ko reikia komfortiškam ir maloniam viešnagės patyrimui: modernias virtuvės zonas, bevielį internetą, sauna, sūkurine vonią, biliardą bei dvi erdvias konferencijų ir pokylių sales. Be to, viešbutis turi automobilių stovėjimo aikštelę, kurioje galima patogiai ir saugiai palikti automobilį.

Šis objektas yra ne tik puikiai įrengtas, bet ir pelningai veikiantis, todėl tai yra puiki galimybė investuotojams, ieškantiems įsitvirtinti Šiaulių viešbučių rinkoje. Viešbutis „Vaivorykštė“ siūlo unikalią investavimo galimybę į sėkmingą ir gerai įvertintą verslą, turintį didelį potencialą ir stabilų klientų srautą

BENDRA INFORMACIJA:
- Adresas: Gytarių g. 25, Šiauliai
- Bendras plotas: 2 877.19 kv.m
- Paskirtis: Pastatas – viešbutis
- Aukštų skaičius: 3 + rūsys
- Kambarių skaičius: 42
- Automobilių stovėjimas: 28 vietos
- Statybos metai: 1994 (renovuotas 2017)
- Būklė: Viešbutis pilnai įrengtas ir jame šiuo metu yra vykdoma viešbučių veikla
- Sklypo plotas: 0.4800 ha (valdoma nuomos teise iš LR iki 2072)

VIETA:
Šiaulių miestas garsėja turistinėmis vietomis, pramoginiais renginiais ir sporto varžybomis Šiaulių Arenoje, esančioje vos už 1 km nuo parduodamo objekto, o Šiaulių laisvoji ekonominė zona sparčiai plečiasi, pritraukianti užsienio investuotojus.

Viešbutis įsikūręs puikiai atpažįstamoje miesto lokacijoje – netoli nuo pagrindinės ir didžiausią srautą turinčios Tilžės gatvės. Objektas yra itin strategiškai patogioje vietoje atvykstant į Šiaulius bet kuria kryptimi – tiek nuo Kryžkalnio ar Palangos, tiek nuo Panevėžio ar Vilniaus krypties. Kelių minučių intervalu patogu pasiekti Šiaulių areną, Dainų bei Lieporių parkus, netoliese – didieji prekybos centrai Akropolis ir Saulės miestas bei kiti strateginiai traukos objektai.

„Newsec“ komercinių patalpų pardavimų komanda padės rasti jums tinkamiausią komercinio NT sprendimą – atsižvelgiame į Jūsų unikalius poreikius bei viziją. Specializuojamės nuomos ir pardavimo srityse bei puikiai išmanome visą NT vertės grandinę. Susidomėjote? Kreipkitės ir „Newsec“ komanda padės Jums suderinti nuomos sutarties.

Kainos pateiktos be PVM

Kontaktai

Ąžuolas Kazakevičius
a.kazakevicius@newsec.lt +370 620 87025

Susisiekti

Prenumeruokite naujienlaiškį apie naujus komercinius objektus

Panašūs objektai

Atsisiųsti PDF brošiūrą