X

Vykdomas komercinių patalpų nuomos aukcionas

Gedimino pr. 22, Vilnius, Vilniaus m. sav.

Tipas Prekybos ir paslaugų
Pastato klasė -
Bendras pastato plotas 1.096 (kv. m)
Statybos metai 1900
Rekonstrukcijos metai 2004

VYKDOMAS KOMERCINIŲ PATALPŲ NUOMOS AUKCIONAS 

Galimybė įsikurti prestižinėje sostinės vietoje, adresu Gedimino pr. 22, Vilnius

Gedimino pr. 22 namo istorija prasideda dar 1900-aisiais, kuomet šiuo adresu buvo pastatytas ir atidarytas prabangus viešbutis „Bristol“ kartu su miesto koncertų sale, restoranu, parduotuvėmis ir butais. Tai buvo prabangos, muzikos, spektaklių ir šurmulio kupinas kompleksas, kurio istorija tęsiasi iki šiol.

Nuomojamos, gerai matomos ir atpažįstamos patalpos su didelėmis vitrinomis, atviromis erdvėmis ir pakankamai techninių, sandėliavimo patalpų. Patalpos turi pagrindinį vitrininį įėjimą bei techninę personalo laiptinę (kuri priklauso šioms patalpoms ir veda į vidinį kiemą). Erdvės yra išsidėsčiusios per 3 aukštus, į kuriuos patenkama patalpų centre esančiais laiptais arba liftu.

Nuomojamos patalpos randasi pagrindinėje Vilniaus gatvėje, Gedimino prospekte. Pastato kaimynystė susidaro iš gausių verslo ir prekybos centrų, daugiabučių projektų, švietimo įstaigų, restoranų ir muziejų, kurie sukelia ne tik turistų, bet ir vietinių gyventojų judėjimo srautus.

Pastatą skiria 6 minutės kelio iki Vilniaus katedros, 14 minučių iki Lietuvos Respublikos Seimo arba CBD, 25 minutės kelio pėsčiomis iki geležinkelio ir autobusų stoties. Vos už 50 metrų Yra autobusų stotelė.

AUKCIONO PROCESAS:

✓ 08 26 – 09 15 – REGISTRUOJAMI PIRMINIAI INTERESANTAI. Dalyviams, norintiems dalyvauti aukcione, pateikiamos bendrosios nuomos sąlygos. 

✓ 09 15 – 09 16 (iki 15.00) – RENKAMI AUKCIONO DALYVIŲ KOMERCINIAI PASIŪLYMAI. Aukciono dalyviai elektroniniu formatu pateikia komercinius pasiūlymus su siūloma nuomos kaina.

✓ 09 17 – GALUTINIŲ KAINŲ PASIŪLYMŲ SURINKIMAS. Dalyviai, pateikę aukščiausias kainas ir geriausias nuomos sąlygas, kviečiami aptarti tolimesnius veiksmus.

✓ 09 23 – SKELBIAMAS AUKCIONO LAIMĖTOJAS. Dalyvis, užbaigęs patalpų patikrinimą ir pateikęs aukščiausią kainą ir geriausias nuomos sąlygas, skelbiamas aukciono laimėtoju.


Dalyviai, norintys pateikti savo pasiūlymą, prašome susisiekti telefonu.



Kainos pateiktos be PVM

Kontaktai

Susisiekti

Prenumeruokite naujienlaiškį apie naujus komercinius objektus

Atsisiųsti PDF brošiūrą