X

BREEAM sertifikuotos, naujos 5.000 kv. m gamybinės patalpos nuomai Ukmergėje

Ukmerges pramones parkas, Pašilės gatvė, Ukmergė

Tipas Industrinės
Bendras pastato plotas 10.475 (kv. m)
Sklypo plotas 12,7000 (ha)
Statybos metai 2023
Nuomojamas plotas 5.000 (kv. m)
Nuomos kaina per mėn. 5,75-6,50 EUR/kv. m

UKMERGĖS PRAMONĖS PARKAS

PAGRINDINĖ INFORMACIJA

Įsteigtas 2003 m. Stansefabrikken Ukmergės Pramonės Parkas (UPP) užima 127.000 kv.m teritoriją ir turi ambicijų tapti pirmuoju tvariu privačiu pramonės parku Lietuvoje.

CENTRINĖ VIETA

Centrinė Ukmergės vieta Lietuvoje reiškia jog iš čia yra lengvai pasiekiami tiek kiti Lietuvos miestai, tiek visa Europos rinka. Ukmergės pramonės parkas yra už mažiau nei 1 val. kelio nuo dviejų tarptautinių oro uostų - Vilniaus ir Kauno. Ukmergės pramonės parkas yra įsikūręs ant magistralinių kelių A2 ir A6 sankirtos ir yra puikiai pasiekiamas tiek sunkiuoju, tiek lengvuoju transportu. Tokiu būdu būsite užtikrinti dėlpatogaus ir greito žaliavų bei galutinių produktų logistikos. Pramonės parkas nutolęs tik 4 km nuo Ukmergės miesto centro su puikiu viešojo transporto pasiekiamumu darbuotojams.

ŠIUOLAIKINĖS IR TVARIOS PATALPOS

Siekdamas tvarumo viziją paversti realybe Ukmergės pramonės parkas vysto visiškai naują, BREEAM sertifikatu sertifikuotą, 10.475 kv.m gamybos paskirties pastatą. Pusė šio pastato įmonių grupė naudos savo gamybos veiklai Ukmergėje plėsti, o likęs 5.000 kv.m yra prieinamas nuomai.

Patalpų dydį galima koreguoti ir pritaikyti individualiems gamintojo/nuomininko poreikiams. Parkas turi paruoštą darbui infrastruktūrą ir pasišventusią vietinę komandą, kuri užtikrins greitą nuomininko įsikėlimą į patalpas.

Ukmergės pramonės parkas būdamas patikimas nuomotojas, yra jūsų vietinis partneris, kuris padės valdyti įsikėlimo į naujas gamybos patalpas rizikas ir leis nuomininkui sutelkti visą dėmesį į pagrindinę savo verslo veiklą.

Kainos pateiktos be PVM

Kontaktai

Susisiekti

Prenumeruokite naujienlaiškį apie naujus komercinius objektus

Panašūs objektai

Atsisiųsti PDF brošiūrą

Tam, kad galėtume užtikrinti tinkamą svetainės veikimą, naudojame būtinuosius slapukus. Be šių slapukų, taip pat norėtume nustatyti ir analitinius bei reklaminius slapukus, kad, įsimindami jūsų nuostatas ir pakartotinius apsilankymus, galėtume jums suteikti aktualiausią patirtį. Paspausdami „Priimti“ jūs sutinkate, kad būtų naudojami visi nebūtinieji slapukai. Galite pasirinkti, kokius slapukus naudoti, ir daugiau sužinoti apsilankę mūsų Slapukų politikos puslapyje.