Verslo centro „Quadrum“ nuoma

Iššūkis

„Quadrum“ – tai strategiškai patogioje vietoje įsikūręs, trijų pastatų A+ klasės biurų kompleksas, kuriame energijos taupymo sprendimai padeda iki 40% sumažinti komunalines išlaidas, o darželis, sporto salės, parduotuvė, restoranai ir kiti patogumai  nuomininkams leidžia sėkmingai dirbti ir užsiimti kita veikla visą darbo dieną.

Verslo centre biurų nuomos kaina – viena aukščiausių Vilniaus biurų rinkoje, todėl „Newsec“ komanda ieškodama nuomininkų turėjo įtikinti įmones nedaryti kompromisų ir rinktis aukščiausios kokybės verslo centrą.

Klientas
Įmonių grupė „Schage“
Paslauga
Komercinių patalpų nuoma išskirtinėmis teisėms
Vieta
Vilnius, Lietuva
Statusas
Įgyvendintas

Sprendimas

„Newsec“  ir „Schage“ bendradarbiavimas apėmė tokias paslaugas kaip nuomos ir patalpų užimtumo strategijos kūrimą, nuomininkų paiešką bei NT savininko konsultavimą visais objekto nuomos klausimais.

Gebėjimas įsiklausyti į kliento poreikius, konkurencinės aplinkos išmanymas, lankstumas ir gebėjimas prisiderinti prie besikeičiančios aplinkos padėjo pritraukti nuomininkus ir suformuoti geriausią įmanomą nuomininkų struktūrą verslo centrui.

Kjetil Tetlie Hanssen apie Newsec

Jei Jums reikia išnuomoti savo nekilnojamąjį turtą ir išlaikyti laimingus nuomininkus , belskitės į „Newsec“ duris.

UAB „Schage Real Estate“ generalinis direktorius

Kjetil Tetlie Hanssen

Rezultatas

Pasiekus 100 proc. užimtumą rytiniame bei šiauriniame verslo centro „Quadrum“ pastatuose buvo pradėtos pietinio pastato statybos. Jo nuoma taip pat buvo labai sėkminga – „Quadrum South“ pastatas atidarymo dieną buvo pilnai išnuomotas.

Kontaktai

Jurgita Ragaišė
Tarpininkavimo grupės vadovė Lietuvoje
j.ragaise@newsec.lt +370 659 66808