Tiekėjų ir rangovų atranka

Atsakingas turto valdytojas

Nekilnojamojo turto savininkai bendrovės „Newsec“ priežiūrai patiki jiems priklausančius administracinės ir prekybos paskirties pastatus ir patalpas. Turto valdymas apima platų spektrą paslaugų, todėl svarbu, kad visais atvejais būtų pasitelkti kompetentingi tiekėjai, kurie, pavyzdžiui, užtikrina švarą pastatuose ir jų saugumą. „Newsec“ darbuotojų ilgametė patirtis padeda savininkui pasirinkti geriausius partnerius.

„Newsec“ organizuoja tiekėjų ir rangovų konkursus, veda derybas, teikia rekomendacijas savininkui dėl optimaliausio pasiūlymo pasirinkimo, ir savo kompetencijos ribose derina sutartį su konkurso laimėtoju. „Newsec“ veikia kaip atsakingas turto valdytojas ir rūpinasi turtu kaip savu.

Tiekėjų ir rangovų atranka
Skaidrumas
Aiškūs ir pagrįsti sprendimai bei rekomendacijos turto savininkui.
Know-how
Profesinės ir techninės žinios sudarant patikimų tiekėjų ar rangovų sąrašą, nustatant pirkimo apimtis, atrankos kriterijus ir pan.
Optimalus pasiūlymas
Ekspertinė nuomonė, siekiant tinkamiausio kainos ir paslaugos kokybės santykio.
Tiekėjų/rangovų konkurencija
Esamos situacijos rinkoje įvertinimas sudarant sąlygas konkurso dalyvių konkurencijai.
Tiekėjų ir rangovų atranka

Atrankos procesas

„Newsec“ darbuotojai vadovaujasi Konkursų tvarka, kurios tikslas – užtikrinti skaidrų tiekėjų ir rangovų atrankos procesą bei pateikti pagrįstą rekomendaciją savininkui dėl tinkamo tiekėjo pasirinkimo.

Konkurso organizavimas susideda iš šių etapų: poreikio identifikavimas, kvietimo ir kitų būtinų dokumentų suruošimas, derinimas su klientu, kvietimo išsiuntimas ir derybos su tiekėjais, rekomendacija savininkui, tiekėjų informavimas apie konkurso rezultatus, sutarties pasirašymas.

Kontaktai

Živilė Gajin
Teisės ir atitikties vadovė Baltijos šalims
z.gajin@newsec.lt +370 620 75164
Erikas Bartaševičius
Teisininkas (verslo teisė ir atitiktis)
e.bartasevicius@newsec.lt +370 616 24548