„Danske Bank“ biurų įrengimas

Iššūkis

„Danske Bank“ Lietuvoje turi įsteigę IT bei Globalių paslaugų centrus, į kuriuos kasmet įdarbinama šimtai naujų darbuotojų. Toks spartus darbuotojų skaičiaus augimas sukuria nuolatinį poreikį naujoms biuro patalpoms ir jų įrengimui. 

Dėl spartaus darbuotojų skaičiaus augimo „Danske bank“ teko nuomotis skirtingos NT klasės biurus skirtingose miesto vietose, dėl ko kilo papildoma įtampa bei konkurencija tarp skirtingų banko biurų pastatų bei kėlė nepasitenkinimą darbuotojų tarpe.

 „Newsec“ komandos laukė nemažas iššūkis –  skirtingų tipų ir amžiaus biurų pastatuose sukurti kuo kokybiškesnę aplinką ir panašesnę į naujausius „Danske Bank“ biurus. 

Klientas
Danske Bank AS filialas Lietuvoje
Paslauga
Biurų įrengimo projektų valdymas
Vieta
Vilnius, Kaunas, Lietuva
Statusas
Įgyvendinta / vykdoma

Sprendimas

Nuo 2016-ųjų metų „Newsec“ komanda teikia biurų įrengimo paslaugą „Danske Bank“. Ši paslauga buvo teikiama įrenginėjant naujus biurus Vilniuje: DC Pier (Saltoniškių g. 7-1), DC Valley (Saltoniškių g. 7-2) ir Saltoniškių g. 7-4 projektuose, o taip pat atnaujinant jau esamus biurus. 

 

Klientui nusprendus savo biurus koncentruoti centrinėje miesto dalyje, buvo priimtas sprendimas dalį esančių biurų iš pagrindų atnaujinti. Dirbant kartu su kliento komanda visi projektai buvo įgyvendinti laiku, o biudžetas neviršytas.

„Danske Bank“ biurų įrengimas

 

„Danske Bank“ biuras DC Pier sulaukė tarptautinio „Leesman“ indekso įvertinimo ir tapo 7 geriausiu biuru iš 971 biurų pasaulyje.

Rezultatas

Per pastaruosius trejus metus „Newsec“ padėjo įrengti ar atnaujinti klientui „Danske Bank“ daugiau nei 35 000 kv. m biurų ploto. Atliktos darbuotojų apklausos parodė, kad darbuotojų pasitenkinimas biuro aplinka gali lygiuotis į pasauliniu mastu žinomus ir geriausiai vertinamus biurus.

Darius Balčiūnas
Statybos projektų valdymo grupės vadovas
d.balciunas@newsec.lt +370 615 70 206