„Moon Play“ koncepcija

Iššūkis

Pastatą įsigijusi bendrovė „Despecto“  susidūrė su iššūkiu kaip buvusį tipinį prekybos centrą „Prisma“, esantį atokesnėje miesto dalyje, prikelti naujam gyvenimui. „Newsec“ komandai buvo iškeltas tikslas – sukurti pastato koncepciją, kuri būtų patraukli ir finansiškai naudinga.

Atlikus galimybių analizę, klientui buvo pasiūlyta po vienu stogu įkurti analogo Lietuvoje ir Baltijos šalyse neturinčią laisvalaikio ir pramogų erdvę visai šeimai. Su klientu buvo nuspręsta orientuotis į pramogų, laisvalaikio, sporto veiklas, tinkančias tiek suaugusiam, tiek vaikui. Taip pat buvo priimtas sprendimas atidaryti nedidelę maisto prekių parduotuvę bei įkurti keletą kavinių.

Klientas
„Despecto“
Paslauga
Prekybinių patalpų nuoma
Vieta
Vilnius, Lietuva
Statusas
Įgyvendintas

Sprendimas

Kadangi anksčiau turtas buvo eksploatuojamas kaip konkrečiam operatoriui pritaikytas objektas, „Newsec“ komanda pasiūlė pastato išplanavimą išdėlioti pagal galimus nuomos plotus bei veiklas kurios bus teikiamos šiame laisvalaikio ir pramogų centre.

Formuojant naują centro koncepciją buvo pakalbinta daugiau kaip keli šimtai kompanijų, ieškota naujovių, kurių Lietuvoje dar nėra, tam, kad centre veikiančios pramogos viena kitą papildytų, atitiktų įvairaus amžiaus lankytojų poreikius. Buvo ieškoma sprendimų, kad erdvėje būtų sukurta erdvių jaunimui, kuris net nepramogaudamas galėtų rasti vietos smagiam laiko praleidimui su bendraamžiais.

Šarūnas Vaineikis apie Newsec

„Moon Play“ projektui priskirti „Newsec“ žmonės, tapo ne tik mūsų nuomonių klausytojai, bet ir labai profesionalūs oponentai bei patarėjai parenkant objekto strategiją. Aš pats asmeniškai nemažai sužinojau apie komercinės nuomos specifiką bei niuansus. Tad drąsiai sakau IKI KITŲ PROJEKTŲ, partneriai!

UAB „Depecto“ direktorius

Šarūnas Vaineikis

Rezultatas

Atidarytas unikalus ir analogų neturintis laisvalaikio ir pramogų centras „Moon Play“ visai šeimai, kuriame po vienu stogu turiningai gali leisti laisvalaikį padelio, batutų, amerikietiškų riedučių ir kitų veiklų gerbėjai.

Kontaktai

Jurgita Ragaišė
Tarpininkavimo grupės vadovė Lietuvoje
j.ragaise@newsec.lt +370 659 66808