„Amberton Green“

Iššūkis

Druskininkų mieste naujai atsidariusiame, vieninteliame 5* miego viešbutis „Amberton Green SPA Druskininkai“ viešbučiui ieškojome restorano operatoriaus, kuris atitiktų viešbučio konceptą ir teiktų išskirtinės kokybės maistą. Pagrindinis iššūkis buvo tas, kad viešbutis ne sostinėje ar didesniame mieste, o gana mažame kurortiniame miestelyje. Restoranas privalo veikti viešbučio erdvėje, o ne už jos ribų, kas šiai dienai vietiniam klientui yra neįprasta užsukti pietų ar vakarienės į viešbučio restoraną, tad visi restorano operatoriai baiminosi imtis tokios koncepcijos.

Klientas
„Amberton Hotel Group“
Paslauga
Restorano operatoriaus paieška
Vieta
Druskininkai, Lietuva
Statusas
Įgyvendintas

Sprendimas

Ieškant restorano operatoriaus, kuris galėtų pasiūlyti išskirtinės kokybės maistą, buvo atrinkti ir pakalbinti geriausi Lietuvos restoranai, ieškoti įdomesnės ir savo sugebėjimais bei rezultatu išsiskiriančios virtuvės restoranai. Paieškos davė vaisių, atsirado net keletas restoranų, norinčių vykdyti veiklą Druskininkuose.

Be abejonės, tai nebuvo vietinis miesto restoranas. Po padarytų klientų apklausų ir įsigilinus į poreikius buvo pasirašyta sutartis su tiekėjais. Šiuo metu Druskininkų viešbutyje „Amberton Green SPA Druskininkai“ veikia naujas Fine Casual restoranas „Surr“, stebinantis klientus ir išlaikantis Calm Luxury poilsio jausmą.

„Labai malonu dirbti su „Newsec“ komanda.
Jų dėmesys detalėms padėjo atverti naujo restorano „SURR“ duris!“.

„Amberton Green SPA Druskininkai“ direktorius
Vladimir Liuberanskij

Rezultatas

Išskirtiniui miego SPA viešbučiui pavyko rasti restoraną, kuris puikiai atitiko visus kriterijus, maisto kokybės įsivaizdavimą ir patenkino visus kliento lūkesčius. Procesas buvo gana ilgas, reikėjo išgauti bendrą restorano įvaizdžio konceptą, kuris įsilietų į bendrą viešbučio erdvę. Labai svarbu ir tai, kad restorano operatorius tiesiogiai dalyvavo restoranų zonų išdėstyme, virtuvės įrangos įsigijime ir kituose veiksmuose. „Newsec“, kaip partneriai, dalyvavo ir kuravo visus procesus tam, kad būtų pasiektas maksimalus, kokybiškas rezultatas.

Jurgita Ragaišė
Tarpininkavimo grupės vadovė Lietuvoje
j.ragaise@newsec.lt +370 659 66808