Gyvenamasis namas „Kanso“

Iššūkis

Auganti NT rinka skatina poreikį kokybiškiems gyvenamiesiems namams. Todėl, privatūs investuotojai reagavo į padėtį ir norėjo būti konkurencingi bei patenkinti susidariusią paklausą. „Newsec“ buvo pasirinkta atlikti plačią NT rinkos analizę, parengti projekto įgyvendinimo koncepciją, kurios pagrindu turėjo būti suprojektuotas ir pastatytas gyvenamasis namas.

„Newsec“ subūrė profesionalų komandą, įskaitant projektavimo ir statybos partnerius, valdė koncepcijos rengimo ir statybos procesus vadovaudamasi aukščiausiais kliento keliamais standartais.

Klientas
Privatus investuotojas
Paslauga
Rinkos analizė, koncepcija, projektavimas ir statyba, pardavimai
Vieta
Vilnius, Lietuva
Statusas
Įgyvendintas

Sprendimas

Atsižvelgiant į projekto lokaciją  (Vilnius, Užupis), reikėjo suprojektuoti ir pastatyti šiuolaikišką vidutinės klasės pastatą, išskirtinai gyvenamosioms reikmėms (butams), su galimybe pirmuose aukštuose įsirengti administracines ar komercines patalpas.

„Newsec“ komanda buvo pasirinkta kaip partneris, kuris padėtų parengti projekto koncepciją ir finansinį modelį. O su pasirinktų projektavimo ir statybos partnerių pagalba „Newsec“ įgyvendino projektą pagal aukščiausius rinkos standartus.

kanso_A-7

Projektas buvo užbaigtas laiku ir neviršijant patvirtinto biudžeto.
Tai lėmė „Newsec“ komandos ir jos parinktų partnerių patirtis bei profesionalumas.

Rezultatas

„Newsec“ teikiamos paslaugos padėjo laiku ir neviršijant numatyto biudžeto suprojektuoti ir išplėtoti gyvenamąjį namą „Kanso“.

Darius Balčiūnas
Statybos projektų valdymo grupės vadovas
d.balciunas@newsec.lt +370 615 70 206
Tam, kad galėtume užtikrinti tinkamą svetainės veikimą, naudojame būtinuosius slapukus. Be šių slapukų, taip pat norėtume nustatyti ir analitinius bei reklaminius slapukus, kad, įsimindami jūsų nuostatas ir pakartotinius apsilankymus, galėtume jums suteikti aktualiausią patirtį. Paspausdami „Priimti“ jūs sutinkate, kad būtų naudojami visi nebūtinieji slapukai. Galite pasirinkti, kokius slapukus naudoti, ir daugiau sužinoti apsilankę mūsų Slapukų politikos puslapyje.