„Moody‘s“ biuras

Iššūkis

Korporacijai „Moody‘s“ nusprendus Lietuvoje įrengti pirmąjį biurą, buvo pasirinktas „Green Hall“ 3 pastatas. Klientui dar neturint darbuotojų Lietuvoje, visas projektas iš kliento pusės buvo valdomas vien tik nuotoliniu būdu tiesiogiai iš JAV. Visi sprendimai suderinti ir priimti, o gaminiai ir medžiagos turėjo būti suderintos išskirtinai nuotoliniu būdu.

Paslauga
Biuro įrengimo projekto valdymas
Vieta
Vilnius, Lietuva
Statusas
Įgyvendintas

Sprendimas

Teisingai paruoštas projekto įgyvendinimo grafikas, kruopščiai parinkti projekto partneriai, leido tinkamai ir laiku įgyvendinti projektą. Nemaža gaminių, medžiagų ir įrengtos įrangos buvo pasirinkta pasaulyje žinomų gamintojų, kas dirbant tik per nuotolį, klientui suteikė komfortą priimti sprendimus ir neabejoti „Newsec“ teikiamomis rekomendacijomis.

Pagrindinė darbų apimtis buvo atlikta per ne pilnus aštuonis mėnesius. „Newsec“ komanda projekte atliko projekto valdymą (kai statybos darbai aliekami nuomotojo), nuomininko įrangos įrengimo valdymą bei statybos darbų kokybės priežiūrą.

moodys

Rezultatas

„Newsec“ teikiamos paslaugos padėjo laiku ir neviršijant numatyto biudžeto suprojektuoti ir įrengti kokybišką ir šiuolaikišką biurą.

Darius Balčiūnas
Statybos projektų valdymo grupės vadovas
d.balciunas@newsec.lt +370 615 70 206
Tam, kad galėtume užtikrinti tinkamą svetainės veikimą, naudojame būtinuosius slapukus. Be šių slapukų, taip pat norėtume nustatyti ir analitinius bei reklaminius slapukus, kad, įsimindami jūsų nuostatas ir pakartotinius apsilankymus, galėtume jums suteikti aktualiausią patirtį. Paspausdami „Priimti“ jūs sutinkate, kad būtų naudojami visi nebūtinieji slapukai. Galite pasirinkti, kokius slapukus naudoti, ir daugiau sužinoti apsilankę mūsų Slapukų politikos puslapyje.