Senatorių Pasažas

Iššūkis

Klientas įsigijęs pastatą Vilniaus senamiestyje, kurio istorija siekia XV amžių, kelerius metus brandino idėjas, kurias norėtų įgyvendinti šiame projekte. Įsibėgėjus projektavimui, architektūriniams tyrinėjimams ir kitiems darbams buvo galutinai patvirtinta koncepcija ir nustatytas labai ambicingas projekto įgyvendinimo terminas.

Pradėjus vykdyti statybos darbus 500 metų pastate, buvo susidurta su nemažai skirtingų, vienas kitam trukdančių darbų, kuriuos kaustė pasaulinė pandemiją. Visi projekto vystymo faktoriai buvo vertinami labai rizikingais, nes projektą reikėjo užbaigti itin greit.

Klientas
Asgaard Property
Paslauga
Statybos projekto valdymas, Techninė priežiūra
Vieta
Vilnius, Lietuva
Statusas
Įgyvendintas

Sprendimas

Trumpas laiko terminas, tvarkos ir remonto darbų specifika, kliento reiklumas  sprendiniams ir kokybei, visa tai privertė „Newsec“ projekto komandą ieškoti geriausių ir kartais ne labai patogių sprendimų, kurie atitiktų projekto viziją, bei būtų kūrybingi. Dėl kliento ambicingų tikslų buvo nuspręsta iš esmės pakeisti projekto valdymo ir sprendimų priėmimų būdą, kas leido ženkliai sutrumpinti projekto įgyvendinimo terminą.

Pagrindinė darbų apimtis buvo atlikta per ne pilnus devynis mėnesius. „Newsec“ komanda projekte atliko projektavimo ir statybos valdymo darbus, bei techninę priežiūrą, prisidėjo prie galutinio koncepto kūrimo ir padėjo jį įgyvendinti.

senatoriu_pasazas1
senatoriu pasazas

Rezultatas

„Newsec“ teikiamos paslaugos padėjo užsakovui  per trumpiausią laiką įgyvendinti Senatorių Pasažo projektą.

Darius Balčiūnas
Statybos projektų valdymo grupės vadovas
d.balciunas@newsec.lt +370 615 70 206
Tam, kad galėtume užtikrinti tinkamą svetainės veikimą, naudojame būtinuosius slapukus. Be šių slapukų, taip pat norėtume nustatyti ir analitinius bei reklaminius slapukus, kad, įsimindami jūsų nuostatas ir pakartotinius apsilankymus, galėtume jums suteikti aktualiausią patirtį. Paspausdami „Priimti“ jūs sutinkate, kad būtų naudojami visi nebūtinieji slapukai. Galite pasirinkti, kokius slapukus naudoti, ir daugiau sužinoti apsilankę mūsų Slapukų politikos puslapyje.