Verslo centro „Uptown Park“ nuoma

Iššūkis

Vilniuje, Švitrigailos gatvėje statomas verslo centras „Uptown Park“ išsiskiria savo lokacija – biurų centras yra įsikūręs Naujamiestyje, šalia miesto centro, pakeliui į oro uostą. Pastatas pasižymi patraukliu išplanavimu, turi 2 aukštų požeminę parkavimo aikštelę, parkavimo vietos numatytos ir antžeminėje dalyje, pirmajame pastato aukšte yra kavinė. Šalia verslo centro Vilniaus savivaldybė yra suplanavusi įrengti parką, kuris ir lėmė projekto pavadinimą.

„Newsec“ komandai ieškant nuomininkų pagrindinis iššūkis buvo biuro lokacija, kuri nuomininkams buvo daugiau žinoma kaip industrinė miesto dalis. Nemažiau svarbi proceso dalis buvo suderinti nuomininkų, vystytojo ir darbų rangovų lūkesčius bei galimybes.

Klientas
UAB „Vilbra“
Projektas
12 500 kv. m ploto, B+ klasės verslo centras
Paslauga
Administracinių ir komercinių patalpų nuoma išskirtinėmis teisėms
Vieta
Vilnius, Lietuva
Statusas
Įgyvendintas

Sprendimas

Newsec“ klientui pasiūlė verslo centro nuomos strategiją, surado visame pasaulyje žinomus nuomininkus, tarpininkavo derinant vystytojo bei nuomininkų lūkesčius.

 

Padėjo planuojant biurų erdves, interjero įrengimą, padėjo pasiekti kompromisus su darbų rangovu. 

Vygantas Brajis apie Newsec

„Newsec“ — tai komanda, kuria verta pasitikėti”

UAB „Vilbra“ direktorius

Vygantas Brajis

Rezultatas

Tarpininkaujant „Newsec“ dar neatidarytas biurų pastatas buvo pilnai išnuomotas dviem didelėms, pasaulyje žinomoms įmonėms – lietuvių startuoliui ,,Vinted“ ir JAV kapitalo bendrovei „Bentley Systems“. Su pastarąja sandoris dėl patalpų nuomos sudarytas likus 1,5 metų iki pastato atidarymo. Visas pastatas 100% užpildytas net 9 mėnesiai iki verslo centro atidarymo. 

Jurgita Ragaišė
Tarpininkavimo grupės vadovė Lietuvoje
j.ragaise@newsec.lt +370 659 66808