ESO atnaujina komandų biurus Klaipėdoje ir Šiauliuose

ESO atnaujina komandų biurus Klaipėdoje ir Šiauliuose

Tarptautinė nekilnojamojo turto konsultacijų bendrovė „Newsec“ praneša apie sėkmingai užbaigtus AB „Energijos skirstymo operatoriaus“ (ESO) biurų atnaujinimo sandorius Klaipėdoje ir Šiauliuose. Bendrovė siekia užtikrinti darbuotojams šiuolaikinius poreikius atitinkančias darbo sąlygas tvariose ir funkcionalesnėse patalpose.

„Itin aukšti reikalavimai kelti ne tik lokacijoms, bet ir pastatų Klaipėdoje energetiniam efektyvumui. Šis aspektas ne tik dėl finansinių priežasčių, bet ir dėl įmonių siekio veikti tvariai, tampa vienu iš esminių kriterijų visame komercinio nekilnojamo turto segmente. Šiuo atveju lyderystę demonstruoja šalies energetikos bendrovės ir viena iš jų – ESO“, – sako visame sandorių procese ESO konsultavusios „Newsec“ Tarpininkavimo grupės vadovė Lietuvoje Jurgita Ragaišė.

Pasak ESO atstovės ryšiams su visuomene Rasos Juodkienės, priimant sprendimą buvo atsižvelgta į ekonominę naudą, kurią įmonė užsitikrina dešimčiai metų, bei išpildytus aukštus tvarumo standartus. „Nemažiau svarbu ir tai, kad ESO komanda Klaipėdoje įsikurs strategiškai patogioje miesto vietoje, todėl į iškvietimus galės nuvykti dar operatyviau“, – sako ESO atstovė.

Klaipėdoje ESO biuras bus perkeliamas į naujas patalpas – pagal BREEAM tvarumo standartus statomą „Liepų parką”. 10–ies metų nuomos sutartyje numatyta 3 158 kv. m. biuro ir 1 180 kv. m. sandėliavimo erdvių.

„Džiaugiamės, kad mūsų vystomas projektas atitiko kokybinius ESO keliamus reikalavimus. Bendrovė įsikurs tvariose ir aukštus energetinio efektyvumo standartus atitinkančiose patalpose. Biuro komanda įsikurs šiuolaikinius standartus atitinkančiose patalpose, kuriose pirmenybė teikiama praktiškumui ir funkcionalumui”, – sako Rolandas Jonuška, „Liepų parko” vadovas.

Šiauliuose – ESO darbuotojams atnaujintos biuro patalpos

Šiauliuose bus pagal bendrovės reikalavimus atnaujintos visos erdvės dabartiniame ESO biure „Šiaulių verslo parke“. Čia bendrovė nuomojasi 2 769 kv. m. biuro ir 623 kv. m. sandėliavimo erdvių.
„Džiaugiamės, kad mums pavyko išpildyti aukštus kokybinius ESO reikalavimus. Atliepus keltus poreikius, biuras įgaus visiškai naują išvaizdą – šiuolaikiškose patalpose įsikurs ir ESO Šiaulių miesto darbuotojai“, – sako „Šiaulių verslo parko“ atstovas Gediminas Buivys.

Pasak ESO atstovės ryšiams su visuomene R. Juodkienės, komandų perkėlimas į naujus biurus Šiauliuose ir Klaipėdoje užtikrins tinkamas darbo sąlygas šiuose miestuose dirbančioms ESO darbuotojams ir padės pagerinti efektyvumo rodiklius.