„Euromoney“ paskelbė „Newsec“ geriausia turto vertinimo bendrove

„Euromoney“ paskelbė „Newsec“ geriausia turto vertinimo bendrove

Tarptautinis kapitalo ir finansų rinkų žurnalas „Euromoney“ geriausia 2020 m. turto vertinimo paslaugų įmone Skandinavijos ir Baltijos šalyse paskelbė „Newsec“.

„Šis apdovanojimas – didelis įvertinimas mūsų bendrovei. Atsižvelgdami į aktualią įmonių situaciją, finansinės atskaitomybės normas, realius rinkos duomenis ir jų analizę, jau ne vienerius metus rengiame įvairaus spektro turto vertinimus. Pasiekti aukščiausios kokybės rezultatus padeda tiek „Newsec“ komandos ekspertinės žinios, tiek aukščiausių profesinių standartų laikymasis. Įprastai Baltijos šalyse per metus atliekame daugiau nei  2,4 tūkst. turto ir verslo vertinimų, todėl nuolat skiriame dėmesį tiek komandos profesinės kompetencijos stiprinimui, tiek tarptautinių standartų diegimui bei jų laikymuisi. Džiaugiamės, kad mūsų paslaugos atitinka klientų lūkesčius ir didžiuojamės gautu jų įvertinimu“, – sako „Newsec“ turto vertinimo paslaugų grupės vadovas Linas Daukus.

„Newsec“ turto vertinimo komandoje Šiaurės Europoje iš viso dirba 91 darbuotojas, atliekama daugiau nei 18,1 tūkst. vertinimų per metus, bendra turto vertinimo vertė siekia 177,3 mlrd. Eur. Baltijos šalyse dirba 20 darbuotojų, kurie per metus atlieka virš 2,4 tūkst. vertinimų už  3,2 mlrd. Eur vertę.

Šešioliktą kartą surengtoje „Euromoney“ apklausoje tarptautinė nekilnojamojo turto konsultacijų bendrovė „Newsec“ buvo pripažinta geriausia turto vertinimo (angl. Property Valuation) įmone Šiaurės Europos ir Baltijos šalyse bei gavo antrosios vietos apdovanojimus tyrimų ir analizės (angl. Research) kategorijoje bei buvo paskelbta kaip viena iš trijų geriausių NT konsultacijų bendrovių.

Londone nuo 1969 m. leidžiamo „Euromoney“ žurnalo redakcija kasmet atlieka rinkos tyrimą, kurio metu įvertina tokius rodiklius kaip klientų augimas, siūlomos paslaugos, klientų bei konkurentų atsiliepimai, valdomas turtas, asmens duomenų saugumas.

Prestižiniai apdovanojimai skiriami apibendrinus konkuruojančių nekilnojamojo turto plėtros ir statybos įmonių, konsultacinių bendrovių, finansų institucijų ekspertų ir investuotojų nuomones. Pernai „Newsec“ pelnė du „Euromoney“ apdovanojimus ir buvo pripažinta geriausia konsultacinių paslaugų ir turto vertinimo įmone Šiaurės Europos ir Baltijos šalyse.