Industrinis NT

„Newsec“ industrinio nekilnojamojo turto komanda padės rasti jums tinkamiausią sprendimą atsižvelgiant į jūsų unikalius poreikius bei viziją. Mūsų ekspertų komanda specializuojasi pramonės, sandėliavimo ir logistikos srityse. Turėdami plačią patirtį pasiūlysime jums sprendimus visoje industrinio NT vertės grandinėje – nepriklausomai nuo to, ar dar tik ieškote įsigyti pramoninės ir logistikos paskirties sklypą vystymui, ar esate patyręs nuomininkas, kuriam reikia industrinio ploto ilgalaikei verslo plėtrai užtikrinti.

Savo veikloje visuomet vadovaujamės „Newsec“ universaliomis vertybėmis – profesionalumu, sąžiningumu ir naujovių siekiu. Tuo pačiu puikiai suprantame, kad jūsų verslo poreikiai yra unikalūs ir savo sukuriama pridėtine verte siekiame būti jūsų Nr. 1 partneriu rinkoje.

Nuomininkams ieškantiems naujo ar papildomo sandėliavimo ar gamybos ploto suteiksime išsamią ir aktualią informaciją apie vietinę rinką, pristatysime galimus nuomos ar pramoninio NT įsigijimo scenarijus iš mūsų turimos ir nuolat atnaujinamos plačios industrinių patalpų pasiūlos. Turėdami tokią informaciją, jūs būsite pasiruošę priimti informuotą sprendimą – likti dabartinėse patalpose, persikelti į naujas ar atlikti kitus pagrįstus veiksmus.

Nuomos ar pardavimo koncepcijos, strategijos ir kainodaros parengimas
Aktyvi objektų, nuomininkų paieška
Konsultavimas dėl ilgalaikės industrinio NT verslo strategijos
Išsami ir naujausia rinkos informacija
Tarpininkavimas įsigyjant arba parduodant pramonės ir sandėliavimo paskirties sklypus, objektus
Derybos, ketinimų protokolai, nuomos ir pirkimo/pardavimo sutartys
# 1
„Euromoney“ vertinimu
30 tūkst.
Kv. m. išnuomoto ploto
1
Komanda visose Baltijos šalyse

Kada verta kreiptis į „Newsec“?

  • Jeigu ieškote sandėlio nuomai;
  • Jeigu ieškote naujų gamybinių patalpų;
  • Jeigu reikia konsultacijos dėl ilgalaikės industrinio NT strategijos;
  • Jeigu ketinate vystyti industrinio NT objektus;
  • Jeigu siekiate pritraukti naujų nuomininkų;
  • Jeigu ketinate pirkti arba parduoti pramonės ir sandėliavimo žemės sklypą;
  • Norint labiau pažinti industrinio NT rinką.

Ilgametę patirtį turintys „Newsec“ ekspertai suteikia išsamias konsultacijas kiekviename žingsnyje: tiek generuojant idėjas, tiek renkantis lokaciją ir jos efektyvumą, vertinant patalpų ar sklypų nuomos/pardavimo kainą.

Industrial

Kam naudinga konsultuotis su „Newsec“?

  • Ieškantiems kokybiškos paslaugos, o ne žemiausios kainos;
  • Ilgametė patirtis nuomos ir sandorių sudarymo srityse;
  • Visos industrinio NT vertės grandinės išmanymas nuo
    sklypo iki nuomininko;
  • Kompetentingi patarėjai ir projektų vadovai atsižvelgiantys
    į jūsų unikalius poreikius;
  • Kokybiškas ir produktyvus proceso vykdymas, vidaus
    ir išorės suinteresuotųjų šalių valdymas;
  • Visos papildomos NT paslaugos „iš vienų rankų“ ir
    pagal poreikį.

Kodėl būtent „Newsec“?

Tarptautinės įmonių grupės ekspertai puikiai išmano Šiaurės Europos rinką, pateikia sugeneruotą informaciją vienoje vietoje ir poreikius atitinkančius pasiūlymus. Jie įgyvendina kliento interesų pirmumo principą, užtikrina asmens duomenų saugumą, o atsiradus interesų konflikto tikimybei apie tai informuoja suinteresuotas šalis. Todėl industrinio NT nuoma ar pardavimų paieška tampa žymiai paprastesnė.

Rinkos tyrimai ir analizė
Plačiau
Statybos projektų valdymas
Plačiau
Turto ir verslo vertinimas
Plačiau
Konsultacijos sandorių klausimais
Plačiau
industrial3

Kompetencija. Lankstumas.

Mūsų “Newsec” komanda yra pasiruošusi konsultuoti jus jei turite poreikį unikaliam sandėliavimo ar gamybos sprendimui ir svarstote apie built-to-suit tipo pastatą. Didžiuojamės savo sėkmingai įgyvendintais projektais, todėl esame pasiruošę atstovauti jus išimtinėmis teisėmis organizuodami konkursą dėl projekto įgyvendinimo jums palankiausiomis sąlygomis.

Nuomotojams siekiantiems pilnai realizuoti savo turimo industrinio NT vertę padėsime rasti patikimus ir mokius nuomininkus. Padėsime jums suformuoti objekto užimtumo strategiją, pro-aktyviai rasime tinkamus nuomininkus, konsultuosime Jus dėl komercinių nuomos sąlygų ir nuomos sutarčių sudarymo.

Lokacija yra vienas svarbiausių industrinio NT aspektų, todėl specializuojamės ir pramonės ir sandėliavimo objektų teritorijose. Mūsų komanda tarpininkauja tiek įsigyjant, tiek parduodant pramonės ir sandėliavimo paskirties žemės sklypus ir objektus jums palankiausiomis sąlygomis.

Kontaktai

Turite klausimų? Susisiekite:

Vytis Kapočius
Industrinio NT vadovas
v.kapocius@newsec.lt +370 664 42837
*
*
*