„Newsec“ atstovavo finansinių technologijų startuolį „kevin.“ sudarant biurų nuomos sandorį

„Newsec“ atstovavo finansinių technologijų startuolį „kevin.“ sudarant biurų nuomos sandorį

Finansinių technologijų startuolis „kevin.“ susitarė dėl daugiau nei 4 tūkst. kv. m biuro ploto nuomos su „Lords LB Asset Management“ fondu verslo centre „Artery“. Sandorio metu „kevin.“ atstovavo tarptautinė nekilnojamojo turto konsultacijų bendrovė „Newsec“.

Vilniaus centriniame verslo rajone, Konstitucijos prospekte, statomas objektas duris atvers 2023 m. vasarą. Garsaus architekto Danielio Libeskindo suprojektuotas pastatas „Artery“ nuomininkams pasiūlys tvarius sprendimus bei modernias darbo vietas prestižinėje miesto vietoje.

Pasak „Newsec“ nuomininkų atstovavimo grupės vadovo Baltijos šalyse Martyno Babilo, šiuo metu Vilniaus biurų rinka yra itin aktyvi, o jos varomoji jėga – finansų ir IT segmentas. Nežiūrint į išaugusį hibridinio darbo populiarumą, įmonės, siekdamos išlikti konkurencingos dinamiškoje darbo rinkoje, toliau investuoja į modernius, aukštos kokybės biurus bei į sveikatą ir gerą savijautą orientuotas darbo sąlygas.

„Planuojame, kad visi 300 mūsų darbuotojų įsikurs moderniausiame verslo centre Vilniuje. Esame technologines inovacijas kurianti įmonė, todėl mums ypač svarbu, kad ir mus supanti aplinka tai atspindėtų, o darbuotojams būtų suteiktos geriausios sąlygos jų potencialui skleistis,“ –  teigia Tadas Tamošiūnas, bendrovės „kevin.“ vadovas.