„Newsec“ ir „Redgate Capital“ pasirašė bendradarbiavimo sutartį

„Newsec“ ir „Redgate Capital“ pasirašė bendradarbiavimo sutartį

Baltijos regiono nekilnojamojo turto srityje – pokyčiai. Tarptautinė nekilnojamojo turto konsultacijų bendrovė „Newsec“ ir Baltijos šalių investicinės bankininkystės bendrovė „Redgate Capital“ pasirašė bendradarbiavimo sutartį dėl nekilnojamojo turto konsultacijų paslaugų teikimo klientams Estijoje. Nuo šiol „Redgate Capital“ nekilnojamojo turto konsultavimo komanda Estijoje dirbs po „Newsec“ prekės ženklo vardu.

Pasak „Newsec“ generalinio direktoriaus Baltijos šalyse Ugniaus Meidaus, „Newsec“ užima lyderiaujančią poziciją Šiaurės Europos komercinio nekilnojamo turto konsultavimo ir valdymo srityse. „Pasirašydami bendradarbiavimo sutartį su bendrove „Redgate Capital“, sustiprinsime ne tik savo turimą poziciją Baltijos regione, bet ir užtikrinsime aukščiausią paslaugų kokybę savo klientams Estijoje. Esame užtikrinti šia partneryste, nes mūsų įmonių požiūriai ir tikslai yra panašūs. 10 metų patirtį skaičiuojanti, patyrusi rinkos žaidėja, bendrovė „Redgate Capital“, savo žiniomis ir įdirbiu padės pasiekti užsibrėžtus tikslus Baltijos šalyse,“ – teigia U. Meidus.

„Redgate Capital“ bendrovė užsiima konsultacijomis kapitalo pritraukimo, susijungimų ir įsigijimų (M&A), komercinio nekilnojamojo turto investicijų srityse.

„Džiugu prisijungti prie vienos iš lyderiaujančių tarptautinių įmonių – „Newsec“. Privalumai, kuriuos galėsime pasiūlyti savo klientams, akivaizdūs – galėsime jiems užtikrinti platesnį paslaugų spektrą nekilnojamo turto konsultavimo ir turto valdymo srityse. „Newsec“ patvirtino savo, kaip vieno iš komercinio NT rinkos lyderių vardą, todėl tikimės kartu įtvirtinti pozicijas ir Estijoje“, – tvirtina „Redgate Capital“ partneris Aare Tammemäe.

Estijoje tiek „Newsec“, tiek „Redgate Capital“ konsultavo savo klientus dėl didelio masto komercinių nekilnojamojo turto sandorių. „Newsec“ tarpininkavo biurų pastato „Metro Plaza“, prekybos centrų „Narva Prisma“ ir „Magistrali“ pardavimo sandorių klausimais. Tuo tarpu „Redgate Capital“ yra konsultavę „Mustamäe Keskus“ ir „Auriga“ prekybos centrų, taip pat ir didelio masto industrinių ir logistinių pardavimų bei nuomos sandorių klausimais. „Redgate Capital“ ir „Newsec“ planuoja padidinti sandorių, susijusių su NT konsultacijomis, apimtis, bei teikti komercinio nekilnojamojo turto paslaugas – tarpininkavimo, nuomininkų atstovavimo, turto valdymo ir kapitalo didinimo, turto vertinimo bei kitas konsultacijas.