„Newsec“ pasirašė sutartį dėl verslo centro „MAGNUM“ valdymo Kaune

„Newsec“ pasirašė sutartį dėl verslo centro „MAGNUM“ valdymo Kaune

Tarptautinė nekilnojamojo turto konsultacijų bendrovė „Newsec“ stiprina komercinio NT valdymo paslaugą ir įtvirtina savo pozicijas Kaune. Nuo balandžio mėnesio pradžios „Newsec“ perima „Vičiūnų grupei“ priklausančio A+ klasės verslo centro „MAGNUM“ valdymą.

Vienas didžiausių šalyje 32 tūkst. kv. m ploto A+ energinės klasės kompleksas įsikūręs vienoje patraukliausių Kauno vietų – miesto centre, Karaliaus Mindaugo prospekte. Po poros mėnesių duris atversiančiame moderniame pastate didžiausią plotą, maždaug 4 000 kv. m, užims „Magnum“ projektą vystančios „Vičiūnų grupės“ centrinis biuras, taip pat dviejuose pastato aukštuose įsikursiantis „Luminor“ banko Kauno skyrius. Šiuo metu taip pat intensyviai deramasi su keletu kitų stambių nuomininkų. Skaičiuojama, kad naujame verslo centre iš viso galės dirbti 1,7 tūkstančio darbuotojų.

Be strateginės vietos, „Magnum“ nuomininkams siūlo gerokai didesnes nei 1 100 kv. m patalpas viename pastato aukšte, „žaliuosius“ inžinerinius sprendimus bei itin ergonomišką aplinką darbuotojams. „Magnum“ veiks kaip savotiškas miestas mieste, kur žmonės gaus daugelį svarbiausių kasdienių paslaugų – odontologijos, finansų, grožio, kelionių bei kitas.

Pasak „Newsec“ turto valdymo grupės vadovės Ridos Kalvaitienės, komercinio NT valdymo paslaugų poreikis yra išaugęs visoje Lietuvoje. „Per pastaruosius metus sparčiai augusioje biurų rinkoje išaugo ir biurų bei bendradarbystės erdvių priežiūros paslaugų poreikis. Natūralu, kad objektų vystytojai stengiasi koncentruotis į pagrindinę savo veiklą bei atsisako papildomų, su pagrindine veikla nesusijusių veiklų, ir perduoda pastatų valdymą profesionalams. Savo klientams siekiame užtikrinti kokybišką nuomos sutarčių valdymą, techninę pastatų priežiūrą, apskaitos ir net rinkodaros paslaugas, kad tiek savininkai, tiek ir nuomininkai būtų patenkinti mūsų teikiamomis paslaugomis“, – paaiškina R. Kalvaitienė.

Kaune „Newsec“ taip pat valdo „EfTEN Real Estate Fund 4“ priklausančius prekybos centrą „River Mall“ ir A klasės verslo centrą „River Hall“, Vokietijos įmonei „Deka Immobilien GmbH“ priklausantį prekybos centrą Kauno „Akropolis“.

Šiuo metu Lietuvoje „Newsec“ valdo 31 komercinį objektą, kurių plotas viršija 485 tūkst. kvadratinių metrų, o komandoje dirba 52 profesionalai, kurie yra atsakingi už komercinių objektų valdymą ir jų vertės didinimą. Iš viso „Newsec“ valdo 8 prekybos centrus, kurie užima 303 000 kv. m ploto, taip pat – 24 verslo centrus, bendradarbystės ir gamybos paskirties komercinius objektus, kurie užima 182 000 kv. m ploto. Visoje Šiaurės Europoje „Newsec“ grupė valdo 60 milijardų eurų vertės turtą.


Tam, kad galėtume užtikrinti tinkamą svetainės veikimą, naudojame būtinuosius slapukus. Be šių slapukų, taip pat norėtume nustatyti ir analitinius bei reklaminius slapukus, kad, įsimindami jūsų nuostatas ir pakartotinius apsilankymus, galėtume jums suteikti aktualiausią patirtį. Paspausdami „Priimti“ jūs sutinkate, kad būtų naudojami visi nebūtinieji slapukai. Galite pasirinkti, kokius slapukus naudoti, ir daugiau sužinoti apsilankę mūsų Slapukų politikos puslapyje.