„Newsec“ stiprina pozicijas industrinio NT segmente

„Newsec“ stiprina pozicijas industrinio NT segmente

Tarptautinė nekilnojamojo turto įmonių grupė „Newsec“ stiprina industrinio NT segmento kompetencijas. Komandą papildė net du aukštos kvalifikacijos profesionalai: prie „Newsec“ grupės prisijungė nauja logistikos ir pramonės segmento vadovė Anita Simaza, o Baltijos šalyse pajėgas papildė naujas industrinio NT segmento vadovas Vytis Kapočius.

Pandemijai sukrėtus pasaulį, industrinio NT segmentas pastaruoju metu išgyvena pakilimą – pastebimas išaugęs investuotojų dėmesys pramonės bei logistikos srities nekilnojamojo turto objektams. Šiandien industrinis NT nebėra siaura niša tarp biurų ir būsto segmentų, jis tapo svarbiu sektoriumi, dominančiu tiek vystytojus, tiek investuotojus. Todėl atsižvelgdama į rinkos tendencijas ir siekdama suteikti kuo kokybiškesnes paslaugas klientams, „Newsec“ grupė papildė savo komandą kompetentingais specialistais.

„Newsec“ grupės komandą papildė Anita Simaza, kuri nuo 2011 metų specializuojasi logistikos sektoriuje visoje Europoje, turi sukaupusi didelę patirtį ir žinias šioje srityje. Ankščiau A. Simaza buvo logistikos ir pramonės vadovė NT bendrovėje „BNP Paribas“, o prieš tai ėjo „Prologis“ Europos vertinimų direktorės pareigas. „Newsec“ vadovybė neabejoja, kad A. Simazos prisijungimas prie įmonių grupės yra svarbus žingsnis, padedantis kelti bendrovės NT paslaugų kokybę tarptautiniams investuotojams ir nuomininkams.

„Šiaurės Europos šalys yra trečia pagal dydį logistikos ir pramonės rinka Europoje po Jungtinės Karalystės ir Vokietijos, todėl tikiuosi, kad čia galėsiu sėkmingai pritaikyti savo ilgametę tarptautinę patirtį“, – sakė Anita Simaza, „Newsec“ grupės logistikos ir pramonės segmento vadovė.

Prie „Newsec“ Baltijos šalyse prisijungęs industrinio  NT segmento vadovas Vytis Kapočius, pažymi, kad jo pagrindinė misija – stiprinti „Newsec“ pozicijas logistikos, sandėliavimo ir pramonės segmentuose Baltijos šalyse: „Mūsų tarpininkavimo komanda yra pasiruošusi konsultuoti klientus ir įgalinti juos priimti tvarius sprendimus, kurie užtikrintų sėkmingą ir ilgalaikę verslo plėtrą.“

V. Kapočius turi stiprią pardavimų, derybų, suinteresuotų šalių valdymo daugiakultūrėje aplinkoje patirtį, sukauptą vadovaujant gamybos komandai „Investuok Lietuvoje“ bei tarptautinėje įmonėje “Danone” S. A. Vytis Kapočius „Newsec“ kuruoja konsultavimo ir tarpininkavimo paslaugas Baltijos šalyse, industrinio NT segmente ir specializuojasi pramonės, sandėliavimo ir logistikos srityse.