„Newsec“ turto valdymo paslaugos kokybė nuo šiol bus užtikrinama ISO standartais

„Newsec“ turto valdymo paslaugos kokybė nuo šiol bus užtikrinama ISO standartais

Tarptautinė nekilnojamojo turto konsultacijų bendrovė „Newsec“ įsidiegė kokybės valdymo sistemos (9001) ir aplinkosaugos valdymo sistemos (14001) ISO standartus bei gavo patvirtinančius sertifikatus. Tai bendrovės klientams, besinaudojantiems turto valdymo paslaugomis, suteiks dar daugiau garantijų vadybos ir aplinkosaugos srityse.

Siekiant didinti klientų pasitenkinimą, paslaugos turi atitikti aukščiausius kokybės kriterijus. „Newsec“ savo turto valdymo paslaugų kokybės užtikrinimui pasirinko ISO standartus, patvirtinančius, kad bendrovė laikosi tarptautiniu mastu pripažintos patirties ir profesionalumo kriterijų, o teikiamos turto valdymo paslaugos tenkina kliento ir valstybės teisinius reikalavimus.

„Kokybės vadybos sistemos standartas bei su juo derinami kiti ISO standartai užtikrina kokybišką, tikslų ir darnų visos bendrovės darbą, garantuoja vykstančių procesų skaidrumą ir aiškumą. Taip pat jis tiksliai padalina atsakomybę tarp darbuotojų bei skatina nuolatinį veiklos tobulinimą, kaštų mažinimą, pardavimų skaičiaus augimą“, – paaiškina „Newsec“ turto valdymo paslaugų grupės vadovė Baltijos šalyse Rida Kalvaitienė.

Anot jos, taip pat svarbu paminėti, kad standarto pagalba bendrovė daugiau dėmesio skirs rizikų, pavyzdžiui, atmestino tiekėjų požiūrio ar netinkamo sutarčių vykdymo stebėjimui, identifikavimui ir prevencijai.

Kokybės ir aplinkosaugos valdymo sistemų standartus įsidiegusi bendrovė privalo užtikrinti, kad paslaugos ir procesai visuomet atitiktų minėtus standartus. Tam reikėjo įvesti nemažai pokyčių, investuoti ir nuolat tobulinti ne tik veiklos eigą, bet ir požiūrį. ISO standartų diegimas „Newsec“ truko apie 9 mėnesius, o bendrovės įgyvendinamų veiklų kokybė bus peržiūrima kas metus.

Pasak R. Kalvaitienės, nuo šiol turto valdymo srityje daugiau dėmesio bus skiriama kokybės valdymo ir aplinkosaugos neatitikimų stebėjimui – iš turto valdymo darbuotojų buvo suformuota vidaus audito komanda, kuri registruos kokybės vadybos neatitikimus bei stengsis kuo greičiau juos pašalinti.

„Aplinkosaugos valdymo sistemos standarto pagalba, mūsų klientai gali stebėti ir nuolat didinti įmonės poveikio aplinkai mažinimo tikslus ir nustatytus rodiklius, kurių bendradarbiaujant turėtume pasiekti. Jei susitarimo metu išsikelti reikalavimai būtų neįgyvendinti, tai atsispindėtų tiek mūsų vidaus, tiek išorės audite“, – teigia „Newsec“ turto valdymo paslaugų grupės vadovė Baltijos šalyse.

Ji pažymi, kad sėkmingai gauti sertifikatus padėjo ir turto valdymo komandos profesionalumas, paremtas nuolatiniu įsitraukimu, aukštomis kompetencijomis bei vadovybės palaikymu.

ISO sertifikatų turėjimas nėra tik vienkartinis įrodymas, kad bendrovė atitinka standartus – tai ilgalaikis įsipareigojimas įgyvendinti eilę reikalavimų. Be to, ISO standartai ne tik užtikrina bendrovės patikimumą, bet ir suteikia daugiau galimybių klientams, besinaudojantiems turto valdymo paslaugomis. Norint šiuos sertifikatus išsaugoti, veiklos standartai turi būti užtikrinami nuolat. Įmonė įsipareigoja kas metus peržiūrėti savo veiklą ir, esant poreikiui, atnaujinti procesus.

Turto valdymo grupės vadovė priduria, jog 9001 ir 14001 ISO standartai yra pamatiniai. „Newsec“ neatmeta galimybės siekti ir kitų sertifikatų.