Vilniaus senamiestyje parduotas 88,2 arų sklypas, jame bus vystomas daugiabučių namų kompleksas „Senamiesčio Sodai”

Vilniaus senamiestyje parduotas 88,2 arų sklypas, jame bus vystomas daugiabučių namų kompleksas „Senamiesčio Sodai”

Pačioje Vilniaus širdyje, Sodų g. ir Seinų g. sankirtoje, parduotas UAB „PPI GROUP“ priklausęs išskirtinis sklypas daugiabučių namų projekto vystymui. Sklypą uždaro aukciono būdu įsigijusios „Eika“ ir „Etapas Group“ įmonės jame vystys prestižinės klasės butų projektą „Senamiesčio Sodai“. Sandoriui tarpininkavo „Newsec“.

Po 2023-iaisiais vykusio uždaro aukciono, šių metų balandžio mėn. įmonės skelbė užbaigusios sklypo ir jame suplanuoto projekto pirkimo-pardavimo sandorį. Objektas yra Vilniaus miesto širdyje, Sodų gatvėje, greta maisto, kultūros, bendradarbystės vietų, Halės turgaus, TechLoft projekto ir daug kitų populiarių miesto vietų.

Dėka prestižinės Vilniaus senamiesčio ir jo lankomų objektų kaimynystės bei projekto išskirtinumo, objektas susilaukė daug potencialių pirkėjų dėmesio.

Kaip skelbia „Eika“, viena iš sklypą įsigijusių įmonių,- „nepaprasta ne tik „Senamiesčio sodų“ vieta, bet ir suprojektuotos erdvės gyvenimui. Be standartinių butų projekte bus galima rinktis išskirtinius, viršutiniuose aukštuose būsiančius apartamentus iš kurių atsivers Senamiesčio panorama, o lubų aukštis sieks net iki 5 metrų. Norintiems daugiau erdvės ir dar didesnio privatumo – čia suplanuotas retai projektuose sutinkamas būsto tipas – miesto kotedžai. Tai dviejų aukštų, 80-100 kv. metrų ploto erdvės, kurios turės atskirus įėjimus, terasas bei panoraminius langus per visą pastato aukštį.“

Esame dėkingi „PPI Group“ už pasitikėjimą ir galimybę atstovauti įmonę tokiame įdomiame projekte. Mūsų ilgametė rinkos patirtis leido mums efektyviai įvykdyti pardavimo procesą, kurio metu į uždarą aukcioną pritraukėme net keletą dalyvių ir užtikrinom geriausią kainos pasiūlymą pardavėjui.