Vytis Kapočius prisijungia prie „Newsec“, vadovaus industrinio NT segmentui

Vytis Kapočius prisijungia prie „Newsec“, vadovaus industrinio NT segmentui

Prie tarptautinės nekilnojamojo turto konsultacijų bendrovės „Newsec“ tarpininkavimo paslaugų grupės prisijungia Vytis Kapočius. Vytis kuruos konsultavimo ir tarpininkavimo paslaugas Baltijos šalyse, industrinio NT segmente ir specializuosis pramonės, sandėliavimo ir logistikos srityse.

Prieš prisijungdamas prie „Newsec“, Vytis vadovavo gamybos komandai „Investuok Lietuvoje“ investicijų plėtros departamente, kur buvo atsakingas už užsienio investuotojų pritraukimą ir konsultavimą. Prieš tai Vytis dirbo vienoje iš lyderiaujančių plataus vartojimo prekių tarptautinių įmonių Amsterdame, Nyderlanduose.

Vytis turi verslo strategijos magistrą bei stiprią pardavimų, derybų, suinteresuotų šalių valdymo daugiakultūrėje aplinkoje patirtį. Vytis taip pat yra Lietuvos projektų vadybos asociacijos (IPMA Lithuania) narys.

Jurgita Ragaišė, „Newsec“ tarpininkavimo paslaugų grupės vadovė džiaugiasi: „Augant mūsų logistikos ir sandėliavimo klientų poreikiams, industrinis nekilnojamas turtas tampa vienu iš pagrindinių NT rinkos segmentų ir kertiniu elementu mūsų strategijoje. Vyčio kompetencijos puikiai atitinka mūsų augimo ambicijas, o jo žinios ir patirtis atneš naudos tiek klientams, tiek visai komandai.”

Vytis Kapočius, „Newsec“ industrinio NT segmento vadovas teigia: „Džiaugiuosi prisijungdamas prie lyderiaujančios komercinio NT bendrovės su misija toliau stiprinti pozicijas logistikos, sandėliavimo ir pramonės segmentuose. Mūsų tarpininkavimo komanda yra pasiruošusi konsultuoti klientus ir įgalinti juos priimti tvarius sprendimus, kurie užtikrintų sėkmingą ir ilgalaikę verslo plėtrą“.