X

Viešbučio ir komercinės paskirties pastatas

Tilžės g. 57A, Šiauliai, Šiaulių m. sav.

Tipas Prekybos ir paslaugų
Pastato klasė A
Statybos metai 2022
Parkavimo vietų skaičius 60
Nuomojamas plotas 50-6.525 (kv. m)

Pristatome unikalią verslo plėtros galimybę – Šiaulių mieste, prie pagrindinės gatvės esančiame naujame 4* viešbučio ir komercinės paskirties pastate, vykdyti apgyvendinimo, sveikatinimo, prekybos ir paslaugų veiklą!

Tai galimybė ne tik sėkmingai patenkinti esamą kokybiško, modernaus apgyvendinimo, verslo ir asmeninių renginių bei įvairių paslaugų poreikį, bet ir savaime tapti traukos centru visoje Šiaulių apskrityje. Viešbutyje bus įrengti 50 modernių kambarių, suplanuotos prekybos, grožio paslaugų, sporto ir SPA erdvės. Taip pat restorano, šokių salė bei unikalus poilsio kiemelis, kuriame galėtų lankytis ne tik viešbučio svečiai, bet ir vykti asmeniniai, verslo renginiai. Suplanuotos konferencijų erdvės patenkins aukštą vietos bendruomenės ir atvykstančių verslo svečių paklausą.

Šis pastatas teikia daug įvairių galimybių plėtoti kokybiškas, modernias ir konkurencingas paslaugas. Kviečiame pasivaikščioti po patalpas ir jas planuoti pagal savo poreikį.

Pastate siūlome nuomotis šių paskirčių patalpas:
- Prekybos patalpos
- Sporto klubas
- Šokių / renginių salė
- Grožio procedūrų patalpos
- SPA centro patalpos
- Restorano patalpos
- Konferencijų salės

Dėl daugiau informacijos susisiekime nurodytais kontaktais.
Aptarkime Jūsų idėjas ir galimybes!

Kainos pateiktos be PVM

Kontaktai

Susisiekti

Prenumeruokite naujienlaiškį apie naujus komercinius objektus

Atsisiųsti PDF brošiūrą

Tam, kad galėtume užtikrinti tinkamą svetainės veikimą, naudojame būtinuosius slapukus. Be šių slapukų, taip pat norėtume nustatyti ir analitinius bei reklaminius slapukus, kad, įsimindami jūsų nuostatas ir pakartotinius apsilankymus, galėtume jums suteikti aktualiausią patirtį. Paspausdami „Priimti“ jūs sutinkate, kad būtų naudojami visi nebūtinieji slapukai. Galite pasirinkti, kokius slapukus naudoti, ir daugiau sužinoti apsilankę mūsų Slapukų politikos puslapyje.