X

Naujos verslo erdvės Antakalnyje - nuomojamos komercinės patalpos

Antakalnio g. 14, Vilnius, Vilniaus m. sav.

Tipas Prekybos ir paslaugų
Pastato klasė A
Statybos metai 2026
Nuomojamas plotas 91-200 (kv. m)
Nuomos kaina per mėn. 17-19 EUR/kv. m

Antakalnio žavesys - naujas, prestižinis projektas – puiki vieta Jūsų verslui šalia Vilniaus centro!

2025 m. pradžioje duris atvers nauja 16 butų bendruomenė Antakalnyje. Išskirtinės architektūros pastate suplanuoti įvairaus dydžio butai, vaikų žaidimo aikštelė, požeminė parkavimo aikštelė ir dviračių saugykla. Dalis šio projekto ploto atiteks ir komercinėms patalpoms.

Cokoliniame pastato aukšte, patogiai nusileidus laiptais žemyn iš Antakalnio gatvės išvysite tris skirtingų plotų komercines patalpas.

90 kv. m ploto patalpos yra suplanuotos atskiru tūriu, šalia pagrindinio pastato - į jas bus galima patekti žemyn vedančiais laiptais. 76 ir 120 kv. m ploto patalpos gali būti pasiekiamos per bendrą laiptinę (yra galimybė šias patalpas apjungti).

PAGRINDINĖ INFORMACIJA
• Paskirtis: Prekybos, paslaugų, administracinė;
• Nuomojamų patalpų plotai, kv. m: 76-90-120 (yra galimybė jungti šias patalpas);
• Planuojama statybų pabaiga: 2025 Q1;
• Parkavimas: Yra galimybė išsinuomoti parkavimo vietas už papildomą mokestį;
• Energinė klasė: A++;
• Įrengimas: Patalpos perduodamos su daline apdaila, vandens ir elektros įvadais. Taip pat patalpoms įrengiamos vėdinimo ir kondicionavimo sistemos.

VIETA
Prestižinis Antakalnio mikrorajonas, šalia miesto centro, Sapiegų rūmų ir Vilniaus Tech Park. Harmoninga vietovė, kurioje susipina graži Antakalnio gamta bei patogų gyvenimą žmogui užtikrinantys infrastruktūriniai sprendimai. Pastato strategiška vieta mieste leidžia lengvai pasiekti visus gyv. ir verslo rajonus, o iki Vilniaus Senamiesčio tik 5 min. kelio automobiliu.

Naujas pastatas yra vystomas Antakalnio gatvėje, kuri yra pagrindinė ir viena judriausių gatvių Antakalnio rajone. Šioje vietoje per 1 valandą fiksuojamas daugiau nei 300 automobilių srautas, suteikiantis Jūsų verslui nuolatinį matomumą bei potencialių klientų judėjimą.

„Newsec“ komercinių patalpų nuomos komanda padės rasti jums tinkamiausią komercinio NT sprendimą – atsižvelgiame į Jūsų unikalius poreikius bei viziją. Specializuojamės nuomos ir pardavimo srityse bei puikiai išmanome visą NT vertės grandinę. Susidomėjote? Kreipkitės ir „Newsec“ komanda padės Jums suderinti nuomos sutartis.

Kainos pateiktos be PVM

Kontaktai

Susisiekti

Prenumeruokite naujienlaiškį apie naujus komercinius objektus

Atsisiųsti PDF brošiūrą