X

Laban Industria

E. Ožeškienės g. 10, Kaunas

Tipas Biurai
Pastato klasė B
Bendras pastato plotas 3.008 (kv. m)
Bendras aukšto plotas 740 (kv. m)
Nuomojamas plotas 330-700 (kv. m)
Nuomos kaina per mėn. 7 EUR/kv. m
Galimas įsikėlimas Patalpos laisvos
Rekonstrukcijos metai 2017

Vieta mieste

  • Moderniai įrengtos patalpos, išvystyta infrastruktūra, nebūtinos papildomos investicijos
  • Pastatas yra reprezentatyvioje vietoje pačiame miesto centre, šalia svarbiausios Kauno arterijos Laisvės alėjos, ilgiausios pėsčiųjų gatvės Lietuvoje ir Rytų Europoje. Visiškai šalia miesto savivaldybė, registrų centras, centrinis paštas, bankų skyriai, populiarios kavinės, restoranai ir teatrai. Greta esančioje viešojo transporto stotelėje sustoja apie 20 skirtingų autobusų ir troleibusų, todėl pastatas yra lengvai pasiekiamas tiek privačių, tiek viešuoju transportu.
  • Patalpos pilnai renovuotos ir moderniai įrengtos, atitinka aukščiausius biuro įrengimo reikalavimus. Įrengimui naudotos aukštos kokybės medžiagos ir labai kokybiški baldai. Patalpose yra įrengtos darbo ir poilsio erdvės, virtuvėlė, mokymų patalpos. 
  • Pastatas pritaikytas administracinei veiklai, yra liftas, bendras patekimas į patalpas su holu, todėl nuomininkai gali naudotis patalpomis 24/7. Pastatas yra puikios būklės, nuolat prižiūrimas, gali būti toliau eksploatuojamas nedelsiant pagal esamą paskirtį be papildomų investicijų į objekto atnaujinimą.

Vieta mieste

  • Objektas yra prestižinėje vietoje - E. Ožeškienės gatvėje, netoli Kauno miesto senamiesčio. 
  • Aplink objektą yra daug prekių ir paslaugų vietų: kavinės ir restoranai, didžiausių bankų padaliniai, medicinos ir kultūros įstaigos, viešbučiai, istorinės Kauno vietos.

Kainos pateiktos be PVM

Kontaktai

Susisiekti

Prenumeruokite naujienlaiškį apie naujus komercinius objektus

Patalpos šiame pastate

Panašūs objektai

Atsisiųsti PDF brošiūrą

Tam, kad galėtume užtikrinti tinkamą svetainės veikimą, naudojame būtinuosius slapukus. Be šių slapukų, taip pat norėtume nustatyti ir analitinius bei reklaminius slapukus, kad, įsimindami jūsų nuostatas ir pakartotinius apsilankymus, galėtume jums suteikti aktualiausią patirtį. Paspausdami „Priimti“ jūs sutinkate, kad būtų naudojami visi nebūtinieji slapukai. Galite pasirinkti, kokius slapukus naudoti, ir daugiau sužinoti apsilankę mūsų Slapukų politikos puslapyje.