X

B Nordic 26

J. Basanavičiaus g. 26

Tipas Biurai
Pastato klasė B
Bendras pastato plotas 3.800 (kv. m)
Bendras aukšto plotas 800 (kv. m)
Nuomojamas plotas 39-300 (kv. m)
Nuomos kaina per mėn. 14 EUR/kv. m
Galimas įsikėlimas Patalpos laisvos

Objekto išskirtinumas

  • Verslo centro „B NORDIC 26“ dizainas remiasi Skandinavišku stiliumi, kuris apjungia funkcionalumą ir estetiką. Skandinaviškas dizainas dažnai yra apibrėžiamas, kaip demokratiškas dizainas, nes juo yra siekiama apeliuoti į mases. Jis taip pat orientuojasi į natūralumą, praktiškumą, komfortą bei gebėjimą sukurti daniškąjį „hygge“ – jaukumo jausmą
  • Apie esamus ir galimus poreikius biurui buvo mąstoma kūrybiškai, tai lėmė eilė sprendimų: nuo virtualaus biuro paslaugų iki narystės kortelių patekimui į vestibiulius bei darbo vietas bendrosiose erdvėse. Nuomininkams siūlomi pilnai įrengtų biurai „B EASY“ (nuo 1 iki 6 darbo vietų) bei tradicinė biuro patalpų nuoma, kur visame aukšte galima išsinuomoti nuo 25 iki 800 kv. m. 
  • Svarbi visos koncepcijos dalis yra paslaugos suteikiamos bendrose erdvėse – didelis restoranas bei kavinė šalia recepcijos, įvairaus dydžio verslo ložės neformaliems susitikimams bei sėkmingam bendradarbiavimui, konferencijų bei susitikimų kambariai, virtuvėlės, dušai, persirengimo kambariai nuomininkams atvykstantiems dviračiais, nemokama dviračių nuoma ir saugus jų laikymas, vasaros terasa bei bendros priėmimo ir recepcijos paslaugos

Skandinaviškas dizainas 

  • Anksčiau pastate buvo įsikūręs bankas. Todėl architektų pagrindinė užduotis buvo supaprastinti painius banko koridorius ir palengvinti navigaciją verslo centro lankytojams. Taip sukurtos jaukios, šviesios patalpos.
  • Komplekse išlaikyta dalis buvusių sprendinių. Stiklinį vestibiulį kieme papildė kavinės funkcija, kuri lengvai transformuojama į muzikos scenos erdvę.
  • Rekonstruojant patalpas buvo remiamasi atsakingo vartojimo principais, buvusias pastato detales ir medžiagas buvo naudojamos naujiems tikslams, jungiamas senas paveldas ir naujos vizijos.
  • Patalpose daug 90-ųjų stiliaus detalių, kurios bandoma paryškinti šiems laikams. Bendrose erdvėse daug medžio ir betono derinių, suprojektuotos juodo rėmo stiklinės pertvaros.

Objekto vieta

  • Iš centrinėje miesto dalyje įsikūrusio verslo centro „B NORDIC 26“ Vilniaus senamiestis pasiekiamas vos per 4 minutes
  • Artimiausi kaimynai yra Norvegijos, Japonijos, Kroatijos ir JAV ambasados, „Karalienės Mortos“ mokykla, „Vilnius Tech“ universitetas
  • Šalia pastato yra įsikuręs „City Bee“ automobilių dalinimosi punktas, viešojo transporto stotelės, visuomeninės automobilių stovėjimo vietos

„Newsec“ biurų sprendimų komanda padės rasti jums tinkamiausią komercinio NT sprendimą – atsižvelgiame į jūsų unikalius poreikius bei viziją. Specializuojamės nuomos srityse ir puikiai išmanome visą NT vertės grandinę. Susidomėjote? Kreipkitės ir „Newsec“ komanda padės jums suderinti nuomos sutarties sąlygas ir užtikrinti sklandų įsikėlimą į patalpas.

Kainos pateiktos be PVM

Kontaktai

Susisiekti

Prenumeruokite naujienlaiškį apie naujus komercinius objektus

Panašūs objektai

Atsisiųsti PDF brošiūrą