X

Office 100

Panerių g. 49

Tipas Biurai
Pastato klasė B
Bendras pastato plotas 9.500 (kv. m)
Bendras aukšto plotas 1.400 (kv. m)
Nuomojamas plotas 200 (kv. m)
Nuomos kaina per mėn. 12 EUR/kv. m
Parkavimo vietų skaičius 760
Galimas įsikėlimas Q3, 2022

Objekto išskirtinumas

  • 7 aukštų biurų pastate OFFICE100 įrengta 9500 kv.m. bendro ploto patalpų verslui, iš kurių apie 3000 kv.m. – komercinei veiklai. Įrengtos 760 automobilių stovėjimo vietų.
  • Didelis dėmesys skiriamas ne tik efektyviam darbo vietų išplanavimui, bet ir poilsio zonoms. Įrengtos terasos ant stogo, laisvalaikio zonos verslo centro teritorijoje.
  • Aukštų planai yra pritaikyti planuoti efektyvius ir patogius biurus. Dizainerių komanda padės įrengti patalpas pagal nuomininko pageidavimus. Pasitelkiant modernius inžinerinius sprendimus, bus pasiektos minimalios pastato eksploatavimo išlaidos.
  • Suteiktas BREEAM sertifikatas rodo, kad pastatas atitinka „žaliam" pastatui keliamus visuotinai pripažintus tarptautinius reikalavimus. Šis vertinimas apima platų spektrą kategorijų ir kriterijų - nuo energijos naudojimo iki ekologijos: tai energijos kiekiai šildymui ir vėsinimui bei vandens suvartojimas, vidaus aplinka (sveikata ir gerovė), tarša, transportas, naudojamų medžiagų atitikimas darnos sampratai, atliekų tvarkymas, ekologija, projektavimo ir statybos valdymo procesai.
  • Modernūs inžineriniai sprendimai. Šildymo, vėsinimo, vėdinimo su rekuperacija sistemos (kontroliuojamos BMS), atitinkančios A+ energetinio naudingumo klasės reikalavimus.

Vieta mieste

  • Pristatoma verslo galimybė itin patrauklioje lokacijoje, Naujamiestyje.
  • Kairiajame Neries krante esantis Naujamiestis yra į vakarus nuo Geležinkelio stoties, šiaurės vakaruose ribojasi su Neries skiriamu Žvėrynu, pietvakariuose ribojasi su Vilkpede, rytuose su Senamiesčiu, pietuose su geležinkelio skiriamais Naujininkais, šiaurėje su Lukiškėmis. 
  • Naujamiesčio mikrorajone projektų paklausa yra viena didžiausių Vilniuje. Šalia esantys Gedimino prospektas ir Senamiestis yra pagrindiniai miesto traukos taškai. Tauro kalnas bei Neries krantinė - pagrindinės poilsio ir pasivaikščiojimo zonos. Taipogi, Naujamiesčio mikrorajonas yra itin patrauklus investicijų į komercinius ir gyvenamuosius projektus atžvilgiu.

Kainos pateiktos be PVM

Kontaktai

Susisiekti

Prenumeruokite naujienlaiškį apie naujus komercinius objektus

Panašūs objektai

Atsisiųsti PDF brošiūrą

Tam, kad galėtume užtikrinti tinkamą svetainės veikimą, naudojame būtinuosius slapukus. Be šių slapukų, taip pat norėtume nustatyti ir analitinius bei reklaminius slapukus, kad, įsimindami jūsų nuostatas ir pakartotinius apsilankymus, galėtume jums suteikti aktualiausią patirtį. Paspausdami „Priimti“ jūs sutinkate, kad būtų naudojami visi nebūtinieji slapukai. Galite pasirinkti, kokius slapukus naudoti, ir daugiau sužinoti apsilankę mūsų Slapukų politikos puslapyje.