X

Verslo trikampis

J. Jasinskio g. 16

Tipas Biurai
Pastato klasė A
Bendras pastato plotas 38.000 (kv. m)
Bendras aukšto plotas 1.000 (kv. m)
Nuomojamas plotas 130-9.365 (kv. m)
Nuomos kaina per mėn. 12,50-13,50 EUR/kv. m
Galimas įsikėlimas Patalpos laisvos

Objekto išskirtinumas

  • Verslo kompleksas „Verslo trikampis“ – vieta, kur susitelkusios didžiausios Lietuvos įmonės ir tarptautinės kompanijos. 
  • 6 hektarų plote išsidėstę septyni biurų pastatai, net 38 tūkst. kv. m šiuolaikiškų nuomojamų patalpų erdvių – palanki vieta Jūsų verslui plėtoti. 
  • Kuriant „Verslo trikampį“ buvo apgalvoti verslo įmonių poreikiai, kad čia būtų lengva dirbti, tvarkyti reikalus ir ilsėtis.
  • Nesvarbu, ar ieškote labai didelių patalpų, ar Jūsų įmonė dar tik kuriasi, „Verslo trikampyje“ rasite kiekvienam verslui tinkamiausias patalpas. 
  • „Verslo trikampyje“ galima pasirinkti visas biuro kasdienybei būtinas IT, valymo ir kitas paslaugas „iš vienų rankų“ – nereikės papildomai rūpintis įsikuriant ar jau dirbant – sutaupysite laiko ir visada aiškiai žinosite, kiek ir už ką mokate.

Vieta mieste

„Verslo trikampis“ įsikūręs centrinėje Vilniaus dalyje, ant Neries upės kranto, šalia svarbiausių valstybės institucijų, įstaigų, parduotuvių ir restoranų. Čia veikia daugybė verslui reikalingų įmonių, todėl įmanoma sutaupyti daug laiko. Verslo centras patogiai pasiekiamas ne tik iš bet kurios miesto vietos, bet ir svečiams iš kitų miestų

„Newsec“ biurų sprendimų komanda padės rasti jums tinkamiausią komercinio NT sprendimą – atsižvelgiame į jūsų unikalius poreikius bei viziją. Specializuojamės nuomos srityse ir puikiai išmanome visą NT vertės grandinę. Susidomėjote? Kreipkitės ir „Newsec“ komanda padės jums suderinti nuomos sutarties sąlygas ir užtikrinti sklandų įsikėlimą į patalpas.

Kainos pateiktos be PVM

Kontaktai

Susisiekti

Prenumeruokite naujienlaiškį apie naujus komercinius objektus

Panašūs objektai

Atsisiųsti PDF brošiūrą

Tam, kad galėtume užtikrinti tinkamą svetainės veikimą, naudojame būtinuosius slapukus. Be šių slapukų, taip pat norėtume nustatyti ir analitinius bei reklaminius slapukus, kad, įsimindami jūsų nuostatas ir pakartotinius apsilankymus, galėtume jums suteikti aktualiausią patirtį. Paspausdami „Priimti“ jūs sutinkate, kad būtų naudojami visi nebūtinieji slapukai. Galite pasirinkti, kokius slapukus naudoti, ir daugiau sužinoti apsilankę mūsų Slapukų politikos puslapyje.