X

Marenta

Kęstučio g. 65

Tipas Biurai
Pastato klasė B
Bendras pastato plotas 9.859 (kv. m)
Bendras aukšto plotas 615 (kv. m)
Nuomojamas plotas 151-226 (kv. m)
Nuomos kaina per mėn. 16 EUR/kv. m
Parkavimo vietų skaičius 6-8
Galimas įsikėlimas Patalpos laisvos

Objekto išskirtinumas

  • Nuomojamos jaukios ir šviesios patapos „Marenta“ verslo centre – 250 kv. m., su plėtros galimybe.
  • Patalpos yra antrajame aukšte, patalpas galima skaidyti į mažesnius plotu (pvz. 151 kv. m.).
  • Biuras yra pilnai įrengtas, neseniai atnaujintas, yra virtuvėlė ir išėjimas į privatų balkoną.
  • Patalpos yra puikiai matomos, lengvai randamos ir pasiekiamos.
  • Galimas greitas įsikėlimas.
  • Modernaus eksterjero ir interjero, patogaus išplanavimo patalpos, erdvūs balkonai, naujausios technologijos - ryšio bei kompiuteriniai tinklai, šviesolaidinis internetas, vaizdo stebėjimo įranga, modernios vėdinimo, oro kondicionavimo, apsaugos bei priešgaisrinės saugos sistemos.
  • Visą parą nuomojamas patalpas prižiūri saugos tarnybos personalas.
  • Nuomininkų ir jų klientų patogumui įrengtas liftas. Patalpų įrengimui naudojamos modulinių pertvarų sistemos, todėl nuomojamos patalpos pasižymi laisvu išplanavimu, leidžiančiu patiems pasirinkti norimą plano struktūrą.

Vieta mieste

  • Pastatas yra patogioje vietoje – Žvėryne, kur gausu įvairių prekių ir paslaugų vietų, mokymosi ir medicinos įstaigų, kultūros vietų, valstybinių institucijų, prekybos centrų, kt.
  • Patogus susisiekimas – iš verslo centro galima pasiekti įvairias miesto vietas patogiai ir greitai. Per 20 minučių privačiu transportu galima pasiekti Vilniaus oro uostą, per 15 minučių - geležinkelio ir autobusų stotys. Aplink verslo centrą yra iki penkių viešojo transporto stotelių.

„Newsec“ biurų sprendimų komanda padės rasti jums tinkamiausią komercinio NT sprendimą – atsižvelgiame į jūsų unikalius poreikius bei viziją. Specializuojamės nuomos srityse ir puikiai išmanome visą NT vertės grandinę. Susidomėjote? Kreipkitės ir „Newsec“ komanda padės jums suderinti nuomos sutarties sąlygas ir užtikrinti sklandų įsikėlimą į patalpas.

Kainos pateiktos be PVM

Kontaktai

Susisiekti

Prenumeruokite naujienlaiškį apie naujus komercinius objektus

Patalpos šiame pastate

Panašūs objektai

Atsisiųsti PDF brošiūrą

Tam, kad galėtume užtikrinti tinkamą svetainės veikimą, naudojame būtinuosius slapukus. Be šių slapukų, taip pat norėtume nustatyti ir analitinius bei reklaminius slapukus, kad, įsimindami jūsų nuostatas ir pakartotinius apsilankymus, galėtume jums suteikti aktualiausią patirtį. Paspausdami „Priimti“ jūs sutinkate, kad būtų naudojami visi nebūtinieji slapukai. Galite pasirinkti, kokius slapukus naudoti, ir daugiau sužinoti apsilankę mūsų Slapukų politikos puslapyje.