X

Technopolis Alfa

V. Gerulaičio g. 1

Tipas Biurai
Pastato klasė B
Bendras pastato plotas 9.086 (kv. m)
Bendras aukšto plotas 1.670 (kv. m)
Nuomojamas plotas 2.000 (kv. m)
Nuomos kaina per mėn. 14 EUR/kv. m
Parkavimo vietų skaičius 242
Galimas įsikėlimas Patalpos laisvos

Objekto išskirtinumas

  • Technopolis ALFA - pirmasis verslo centras Ozo parko komplekse. Tai tapo viena populiariausių sostinės vietų - modernūs architektūriniai sprendimai susilieja su gamtine aplinka.
  • Šiuolaikinis verslo centras atitinka šiandienos darbuotojų poreikius bei suteikia papildomų naudų bei patogumų. 
  • Projektuojant šį verslo centrą daug dėmesio buvo skiriama pabrėžti natūralią gamtą. Buvo siekiama sukurti aplinką, kurioje galima ne tik dirbti, bet ir ilsėtis. Tai vienas pirmųjų verslo centrų Lietuvoje, kuris pradėjo derinti urbanistinius sprendimus su gamtininiu reljefu. 

Vieta mieste

  • Ozo parkas - vos penkios minutės nuo Vilniaus miesto centro. Patogus susisiekimas privačiu transportu - iš bet kurios miesto vietos galima lengvai pasiekti verslo centrą. Sukurta patogi infrastruktūra leidžia atvykti paspirtuku, dviračiu ar kitomis priemonėmis. 
  • Pusės kilometro spinduliu yra 6 viešojo transporto stotelės. Tai užtikrina patogias kelionės į verslo centrą arba į kitas miesto vietas. 
  • Šalia verslo centro gausu įvairių prekybos ir pramogų vietų: Ozo prekybos centras, Vichy vandens parkas. Šalia yra daugiabučių namų gyvenvietės, kavinės ir restoranai.

Kainos pateiktos be PVM

Kontaktai

Susisiekti

Prenumeruokite naujienlaiškį apie naujus komercinius objektus

Panašūs objektai

Atsisiųsti PDF brošiūrą