X

Technopolis Nova

V. Gerulaičio g. 10

Tipas Biurai
Pastato klasė B
Bendras pastato plotas 27.500 (kv. m)
Bendras aukšto plotas 2.281 (kv. m)
Nuomos kaina per mėn. 14 EUR/kv. m
Parkavimo vietų skaičius 307
Galimas įsikėlimas Now

Objekto išskirtinumas

  • 26,7 tūkst. kv. m nuomojamo ploto apimantis ir daugiau nei 2,2 tūkst. darbo vietų talpinantis pastatas „Nova“ yra pirmasis A+ energinės klasės biurų pastatas „Technopolis Ozas“. Naujas ir modernus pastatas suprojektuotas ir pastatytas pagal „LEED Gold“ sertifikavimo reikalavimus, taikant naujausias technologijas, tvarius sprendimus bei aukštus „Technopolio“ standartus.
  • „Technopolio“ darbo erdvių sprendimų paslaugų koordinatorė Ieva Bagdzevičiūtė akcentuoja, kad biurų pastatas „Nova“ – tai šiuolaikinis naujosios kartos reprezentatyvumas, t. y. ne statiškas ir ne marmurinis su tarsi neliečiamais paviršiais, o priešingai – atviras, kviečiantis bendrauti už biuro ribų, visoje jį supančioje aplinkoje. Svarbiausiu uždaviniu tapo apgyvendinti erdves žmonėmis, kad jos būtų pilnos judesio, bendravimo, šurmulio, kad visko būtų daug. Pirmojo aukšto erdvės yra atviros ne tik pastate „Nova“ dirbantiems žmonėms, bet ir visiems miesto gyventojams bei svečiams – čia įsikūrė kavinė ir vyno baras, pirmoji šalyje biurų pastate įkurta gastronomijos erdvė, kurioje po vienu stogu telpa kelios maitinimo įstaigos, taip pat konferencijų centras, kurio didžiausioje salėje gali susirinkti iki 250 žmonių.
  • Žmogui ir aplinkai palankūs inovatyvūs inžineriniai sprendimai leido biuruose „Nova“ sukurti optimalias darbo sąlygas. Trijų korpusų „Technopolio“ pastate „Nova“ įrengti devyni žaliajai A energinio naudingumo klasei priskiriami „Schindler 5500“ modelio liftai, kuriuose panaudota diržinės pavaros technologija, sumažinanti elektros sąnaudas bei tausojanti aplinką, o jų greitis 1,6 m/s užtikrina greitą keleivių transportavimą. Taip pat panaudota itin didelė tarptautinės energijos valdymo kompanijos „Schneider Electric“ sprendinių gama užtikrina energinį ir eksploatacinį efektyvumą bei aukščiausias tvarumo tendencijas.
  • Biurų pastate „Nova“ sumontuoti Skandinavijos vandens maišytuvų rinkos lyderio „Oras“, praustuvų maišytuvai, ne tik tausojantys vandenį ir energiją, bet ir geriausiai atitinkantys bendrus ekologijos bei tvarumo reikalavimus.

Vieta mieste

  • Ozo parkas - vos penkios minutės nuo Vilniaus miesto centro. Patogus susisiekimas privačiu transportu - iš bet kurios miesto vietos galima lengvai pasiekti verslo centrą. Sukurta patogi infrastruktūra leidžia atvykti į verslo centrą paspirtuku, dviračiu ar kitomis priemonėmis. 
  • Pusės kilometro spinduliu yra 6 viešojo transporto stotelės. Tai užtikrina patogias kelionės į verslo centrą arba į kitas miesto vietas. 
  • Šalia verslo centro gausu įvairių prekybos ir pramogų vietų: Ozo prekybos centras, Vichy vandens parkas. Šalia yra daugiabučių namų gyvenvietės, kavinės ir restoranai.

Kainos pateiktos be PVM

Kontaktai

Susisiekti

Prenumeruokite naujienlaiškį apie naujus komercinius objektus

Panašūs objektai

Atsisiųsti PDF brošiūrą

Tam, kad galėtume užtikrinti tinkamą svetainės veikimą, naudojame būtinuosius slapukus. Be šių slapukų, taip pat norėtume nustatyti ir analitinius bei reklaminius slapukus, kad, įsimindami jūsų nuostatas ir pakartotinius apsilankymus, galėtume jums suteikti aktualiausią patirtį. Paspausdami „Priimti“ jūs sutinkate, kad būtų naudojami visi nebūtinieji slapukai. Galite pasirinkti, kokius slapukus naudoti, ir daugiau sužinoti apsilankę mūsų Slapukų politikos puslapyje.