X

Parduodamos komercinės patalpos su nuomos srautu Klaipėdoje

H. Manto g. 36, Klaipėda, Klaipėdos m. sav.

Tipas Investiciniai
Paskirtis Administracinė

Parduodamos komercinės patalpos su nuomos srautu Klaipėdoje

Atraskite išskirtinę galimybę investuoti į komercines patalpas viename iš legendinių Klaipėdos pastatų, kur kiekviena plyta pasakoja turtingą miesto istoriją. Ši prestižinė vieta, įsikūrusi Klaipėdos uostamiestyje, ne tik išsiskiria savo architektūriniu paveldu, bet ir sukuria ypatingą atmosferą, alsuojančią aplinkinių gatvių šurmuliu ir senamiesčio žavesiu. Tai ne tik investicija į nekilnojamąjį turtą, bet ir į gyvąją Klaipėdos senamiesčio istoriją. Šis pastatas, neatsiejamas nuo Klaipėdos praeities, 2020 metais buvo atnaujintas, išlaikant jo istorinę vertę ir papildant moderniais sprendimais, kurie dar labiau pabrėžia jo išskirtinumą. Kiekvienas kampelis čia skleidžia praeities dvasią, jungiančią įvairius miesto raidos etapus ir istorinius momentus.

Prestižinė kaimynystė dar labiau pabrėžia šios vietos išskirtinumą – vos kelios minutės pėsčiomis ir jūs atsidursite UNESCO saugomame Klaipėdos senamiestyje. Visos pagrindinės senamiesčio gatvės – Turgaus, Tiltų, Didžioji Vandens, Teatro aikštė, Danės – lengvai pasiekiamos per 5-10 minučių. Senamiestyje esantis nekilnojamasis turtas yra vienas brangiausių regione ir visuomet išlieka paklausus dėl savo ribotos pasiūlos bei unikalumo.


Bendroji informacija:

Adresas: H. Manto g. 36, Klaipėda
Pastato paskirtis: Paslaugų paskirties pastatas
Statybos / pap. remonto metai: 1969 / 2020


Parduodamos patalpos:

  • Plotas: 1 030.08 kv.m
  • Aukštų skaičius: 1 iš 3
  • Šildymas: Bendroji centrinio šildymo sistema
  • Patalpų būdas: Madų ateljė su paslaugų, prekybos, maitinimo ir gydymo patalpomis


Objekto kaimynystė:

Šis objektas H. Manto gatvėje patrauks kiekvieno praeivio dėmesį. Prestižinė kaimynystė ir išskirtinė lokacija – netoliese esantis UNESCO saugomas Klaipėdos senamiestis – daro šią vietą ypatingai patrauklią. Visos pagrindinės senamiesčio gatvės, tokios kaip Turgaus, Tiltų, Didžioji Vandens, Teatro aikštė, Danės, yra lengvai pasiekiamos per kelias minutes pėsčiomis. Senamiestyje esantis nekilnojamasis turtas yra brangiausias regione ir visuomet išlieka labai paklausus dėl savo ribotos pasiūlos ir unikalumo. Pasinaudokite šia unikalią galimybe ir tapkite šio legendinio pastato dalimi, įneškite savo indėlį į Klaipėdos senamiesčio gyvenimą ir istoriją.

Kainos pateiktos be PVM

Kontaktai

Ąžuolas Kazakevičius
a.kazakevicius@newsec.lt +370 620 87025

Susisiekti

Prenumeruokite naujienlaiškį apie naujus komercinius objektus

Panašūs objektai

Atsisiųsti PDF brošiūrą